Tiger King is dé documentaireserie op Netflix die je mond doet openvallen. Het toont de bizarre wereld van de ‘big cats’ in de Verenigde Staten, met bijbehorende typetjes en eigenaardige personen. Binnenkort is eindelijk seizoen 2 van Tiger King daar. Wij hopen vurig op een terugkeer van de ‘hot nanny’, want deze dame laat ons hart sneller kloppen als nooit tevoren.

Hot nanny uit Tiger King

Dierenverzamelaar Jeff Lowe is één van de personen die voorbijkomt in Tiger King. Toen zijn vrouw zwanger was, wilde zij een nanny inhuren om te helpen bij het verzorgen van het aanstaande kind. Jeff vond het prima, onder de voorwaarde dat ze knap zou zijn. Ervaring met kinderen of andere voordelen van een nanny waren niet zo belangrijk. Masha Diduk werd de nanny en wat ons betreft is die voorwaarde meer dan ingelost.

Masha Diduk

Naast het zijn van nanny is Masha Diduk ook model. Dat is duidelijk op te maken uit haar Instagram-pagina, waar ze meer dan 411-duizend volgers heeft. Voor Jeff Lowe zal dit een belangrijke reden zijn geweest om haar aan te nemen als nanny. Het is ook niet voor niks dat ze de bijnaam hot nanny heeft gekregen. Op Instagram plaatst ze namelijk regelmatig spannende plaatjes van zichzelf, waarmee ze flink de aandacht op zich trekt. Outfits in kleding met tijgerprints zijn dan ook passend in haar Tiger King-wereld.