Waar eerder al geruchten de rondte gingen dat Tiger King seizoen 2 er aan zat te komen, is nu de bevestiging eindelijk daar. En de afleveringen komen sneller dan verwacht. Nog dit jaar komt het nieuwe seizoen op de streamingdienst, zo laat Netflix op Twitter weten.

Tiger King seizoen 2 komt eraan!

“Tiger King komt dit jaar terug – en seizoen 2 belooft net zoveel chaos en waanzin als seizoen 1!”, luidt de aankondiging van Netflix op Twitter. Bijgevoegd is een foto waarop hoofdpersonage Joe Exotic bellend in de gevangenis te zien is.

Joe Exotic vanuit de gevangenis

Nu horen we je denken: wat kan ik dan verwachten van de nieuwe afleveringen? Joe Exotic, zit nog steeds in de gevangenis voor het doodschieten van vijf tijgers, de illegale verkoop van tijgers én het inhuren van een hitman om aartsrivale Carole Baskine uit te schakelen. Of dat betekent dat we niets van de extravagante tijgerliefhebber gaan zien? Nou, nee. Joe Exotic zal ook in seizoen 2 weer volop in de schijnwerpers staan, zo blijkt uit onderstaande aankondigingsvideo:

Wanneer Tiger King seizoen 2 exact te zien is, is nog niet bekend. Kan je niet zolang wachten? Ook true-crime hit The Serpent is zeker het kijken waard.