Gear

Het absurd dure horloge van Memphis Depay

horloge van Memphis Depay

Memphis Depay houdt dus van flexen, dat weet iedereen wel. Wat dacht je van de tijd toen hij ineens met een bijzondere hoed bij het Nederlands elftal aan kwam zetten. Niet iedereen stelde dat op prijs. Van hoeden gaan we naar dikke klokken, want het nieuwe horloge van Memphis Depay heeft een prijskaartje waar je ‘u’ tegen zegt. 

Het horloge van Memphis Depay

Het horloge van Memphis Depay waar het om gaat is de Patek Philippe Nautilus. De klok kwam origineel in 1976 uit en was destijds het allerduurste horloge dat er bestond. Echter, kende het horloge toentertijd nog geen enorme populariteit. Dit kwam voornamelijk omdat het model vrij eenvoudig en enigszins lomp eruit ziet. Bovendien hechtte men meer waarde aan andere horloges. Maar tijden veranderen. Nu is deze dikke klok één van de populairste horloges die er is en er zijn enorm lange wachtrijen om dit horloge in de wacht te slepen. Hierbij komt natuurlijk een enorme waardestijging kijken. 

View post on Instagram
 

Het originele model kost op dit moment ongeveer 80.200 euro. Niet slecht dus. Memphis heeft zijn horloge echter laten customizen. De rotor op zijn horloge is namelijk van 21 karaats goud en daarop heeft hij een enorme lading diamanten laten zetten. Zoals je waarschijnlijk al wel had verwacht, drijft dit de prijs van het horloge van Memphis Depay alleen maar omhoog.  

Een horloge waaraan vergelijkbare aanpassingen waren doorgevoerd werd onlangs verkocht voor een bedrag tussen de 400.000 en 450.000 euro. Enorm veel, maar dat mag ook wel wanneer je het horloge ziet. 

Waar haalt Memphis al dat geld dan vandaan? Nou, uit zijn dikke salarissen natuurlijk. Bij Manchester United en later Olympique Lyonn verdiende de aanvaller al enorm veel, maar onlangs tekende hij een enorm dik contract bij FC Barcelona. 

View post on Instagram