Wealth

Horloge van Cristiano Ronaldo kopen? Dat kan voor tienduizenden euro’s

cristiano ronaldo horloge

Een tikkend horloge om je pols is altijd mooi en goed om te hebben. Helemaal als het een exclusief horloge is. Wat nou als wij jou vertellen dat je een Ronaldo om je pols kunt hebben? De Portugese superster lanceert namelijk samen met horlogemaker Jacob & Co. een horlogelijn.

Cristiano Ronaldo heeft samenwerking met Jacob & Co.

Cristiano Ronaldo voelt zich helemaal thuis in Saudi-Arabië, de Portugees heeft een goedgevulde bankrekening en weet wel van uitgeven in het warme land. Al harkt hij ook aardig wat geld binnen. Niet alleen door het salaris van Cristiano Ronaldo, maar ook door een deal met horlogemaker Jacob & Co. Samen hebben zij een reeks aan horloges op de markt uitgebracht.

De klokken zijn niet voor een appel en een ei te verkrijgen. Zo is het goedkoopste horloge 26.106,95 euro en voor het duurste klokje genaamd Flight of CR7 Baguette betaal je 135.194,95 euro.

View post on Instagram
 

Verschillende designs met Cristiano Ronaldo

Jacob & Co. heeft in samenwerking met Cristiano Ronaldo verschillende designs uitgebracht. Zo is er onder andere de Heart of CR7. Dat is een stalen horloge met groene details. Voor dit horloge ben je 26.134,95 euro kwijt. Dit valt nog mee vergeleken met de betere versie van het horloge. Ook is er de Heart of CR7 Baguette. Dit horloge heeft verschillende diamanten. Voor deze klok ben je al gauw het viervoudige kwijt: 109.205,95 euro om precies te zijn. Verder heb je ook nog de Flight of CR7. Dat horloge is bijna hetzelfde als de Heart of CR7, alleen heeft deze met bronzen, stalen en rode details. Voor deze ben je al gauw 52,269,95 euro kwijt. Ook deze heeft een Baguette-versie. Deze is met diamanten omhult en heeft een prijskaartje van 135.339,95 euro.

View post on Instagram