Scheidsrechter Bas Nijhuis was recent aan tafel te zien in het praatprogramma Vandaag Inside. Het horloge van Bas Nijhuis viel op tijdens de uitzending. En dan hebben we het niet over een scheidsrechterhorloge.

Bas Nijhuis in uitzending bij Vandaag Inside

Tijdens de intro van het programma kon Wilfred het niet laten om gelijk even het opvallend grote horloge van Bas Nijhuis in de show te betrekken. ”Deze gebruik ik ook altijd tijdens de wedstrijden”, zegt Bas tijdens het gesprek in Vandaag Inside. Wanneer de spelers dan bij mij komen voor extra tijd dan laat ik mijn horloge zien aan het publiek. Maar er zit niet eens een stopwatch op.”

Stopwatch of niet, het horloge van Bas Nijhuis springt vanwege zijn grootte in het oog. ”Was het eerst een keukenklok of zo?”, vraagt Johan Derksen grappend. Het horloge van Johan Derksen zelf is namelijk een stuk kleiner.

Het horloge kwam zo ter sprake dat Wilfred hem wel even om zijn pols wilde zien hangen. Maar voordat hij hem daadwerkelijk om zijn pols hing moest hij toch nog even testen of het niet om zijn hoofd lukte. ”Hier kan ik me gewoon achter verstoppen, ongelooflijk, doe dit ding voor je hoofd en je bent weg!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @symonscreations

Welk  horloge draagt Bas Nijhuis?

Nou is Bas wel vaker gespot met een grote klok om zijn pols. Het lijkt erop dat de scheidsrechter belangstelling heeft voor ”wat grotere klokjes” van het merk Symons & Panchenko. Zo werd Bas onder andere gespot met de ‘Dutch Master 3-hand solid silver polished’ om zijn pols. Ook weer van het merk Symon & Panchenko.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dick Sijmons (@dasijmons)

Deze gigantische horloges kosten rond de tweehonderd euro. Dan betaal je natuurlijk niet alleen voor het extra grote wijzertje. Zo heeft het horloge een draaiende buitenring, een comfortabele zachte siliconen non-allergische band. En kan ”het klokje” onder water  tot een diepte van zo’n honderd meter blijven tikken. O ja, de klok heeft trouwens ook lichtgevende wijzers. Je kan nooit zeker genoeg zijn natuurlijk.

horloge Bas Nijhuis