Entertainment

Bizar: Hond “rijdt” veel te hard en wordt geflitst

hond snelheidsovertreding

Het komt vaak voor bij mensen die auto rijden: een snelheidsovertreding. Soms heb je het niet eens door dat je te snel had gereden, en toch ligt die boete op de mat. In Slowakije was dit ook het geval, een auto reed te snel voorbij en die werd geflits. Maar toen ze de foto aan het bekijken waren zagen ze iets heel vreemds, namelijk een hond achter het stuur.

Boete op de deurmat

Het is nooit een leuk moment om een boete op de mat te krijgen. Het overkomt veel mensen weleens, maar gek genoeg toch niet alleen maar mensen. In Slowakije was het toch een ander verhaal. Toen een flitspaal een Skoda Kamiq te hard zag rijden, werd deze auto geflits. In Slowakije word je van de voorkant geflits, zodat gelijk bekend is wie er achter het stuur zit In Nederland is dat anders, hier wordt de foto vanachter gemaakt. Maar toen deze Skoda in Slowakije werd geflitst, en de overheid naar de foto keek, viel er iets geks op; er zat een hond achter het stuur.

Hond achter het stuur geflitst

Toen de foto van de auto binnenkwam bij de autoriteiten, moesten ze twee keer met de ogen knipperen. Een hond achter het stuur die 10 km/u te snel heeft gereden? Het zal toch een grap moeten zijn van de eigenaar, zou je denken.

Hoe was de hond aan het auto rijden?

Veel mensen vragen zich bij het zien van de foto af: Hoe kan dit? Nadat de autoriteiten nog een paar keer goed naar de foto keken, bleek er toch een persoon achter het stuur te zitten. Na de overtreding werd de Skoda gestopt en de dienstdoende agenten zagen niet alleen de hond in de auto. De viervoeter zat gewoon bij de eigenaar op schoot. Op de foto is het bijna niet te zien dat er een persoon in de auto zit. Wie de boete moet betalen is ook al bepaald, en dat is logischerwijs de 31-jarige automobilist.

Meer lezen over honden? Dit is de kleinste hond ter wereld.