Met het lekkere weer van nu is het niet de vraag óf je weer de barbecue tevoorschijn kunt gaan halen, maar eerder wanneer. Als het aan Homey’s ligt is het vandaag. Zij hebben alle tools in huis voor de perfecte BBQ. Hun ‘Grilla’ is het antwoord op de vraag hoe je van een goede BBQ een perfect grillfestijn kunt maken.

Homey’s Grilla BBQ set

Homey’s Grilla is een collectie met stoere essentials die elke grillspecialist in huis zou moeten hebben. Alle tools heb je zo bij de hand: een professionele messenset, een echte grillmat van zware kwaliteit, een denim schort, net verpakt in een matzwart blik met bijbehorend deksel. Dat laatste is trouwens super functioneel, het is namelijk de manier om de meeste perfecte hamburgers te maken.  Kortom, dit toffe Grilla bbq-pakket  bevat alles wat je nodig hebt.

bbq

De absolute blikvanger van deze complete Grilla-set is de driedelige messenset voor de echte barbecue liefhebber. Voor de goede orde, dat ben je dus niet als denkt dat je wel ‘eventjes’ wat stukjes vlees op het rooster kunt grillen. Wil je echt profiteren van de kunst van het grillen in de buitenlucht, dan komt er wat meer bij kijken dan het achteloos neerleggen van vlees op een heet rooster.

Homey’s Grilla BBQ-set is de droom voor de echte grillspecialist

Homey's

Grilla

De driedelige messenset

De Homey’s messen zijn uniek en speciaal vervaardigd voor het gebruik bij de BBQ. Ze zijn oerstevig en in tegenstelling tot de gewone huis-tuin- en keukenmessen, vervaardigd uit één stuk roestvrij staal. Knappe jongen die zo’n mes door midden kan breken. Door een speciale techniek is het heft zwartgeblakerd waardoor het een unieke uitstraling krijgt. Deze speciale ijzeroxidebehandeling zorgt er ook voor dat het mes niet gloeiend heet wordt tijdens het gebruik op de BBQ. Wel zo relaxt.

bbq

Denim schort

Het denim schort mag uiteraard ook niet ontbreken en beschermt niet alleen de kleding tegen vlekken, maar zit ook nog eens comfortabel en geeft de drager een stoere look. Het schort is voorzien van tal van zakken om kleine tools snel op te bergen zodat je alles bij de hand hebt tijdens het grillen. De lederen accenten maken het helemaal af.

Pizza grillen op de barbecue

Mocht je ooit hebben geprobeerd om een pizza op een BBQ te bereiden, dan weet je hoe lastig het is. Ook dat probleem heeft Homey’s opgelost door de luxe grillmat. Je legt het ding gewoon op het rooster en je hebt in een keer een perfecte grill om alle uitdagende gerechten op klaar te maken. Van vis tot pizza, je voegt gewoon een totaal nieuwe dimensie aan je eigen buitenkeuken toe. De grillmat is gemaakt van teflon, is hittebestendig en kun je eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken. De hele Grilla-set kost je slechts 49,95 euro, en dan ben je in een keer helemaal klaar. En om deze toffe deal nog nét even iets mooier te maken hebben we voor jullie een kortingscode! Met de code  GVH15 scoor jij deze dikke set tegen een extra lief prijsje.

IMG_7777LR IMG_7729LR IMG_7859