Entertainment

Zien: hilarische trailer ‘Home Alone’-reboot ‘Home Sweet Home Alone’

Home Sweet Home Alone

De ‘Home Alone’-filmreeks is zo’n serie films die elk jaar weer ongekend populair is. Mensen blijven ervoor thuis en niemand lijkt genoeg te krijgen van de avonturen van Kevin McAllister, die thuis wordt achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat. En dit jaar is er nóg beter nieuws: er komt een ‘Home Alone’-reboot aan… De trailer van ‘Home Sweet Home Alone’ belooft in elk geval al veel goeds.

‘Home Sweet Home Alone’

In de ‘Home Alone’-reboot ‘Home Sweet Home Alone’ is Max Mercer (gespeeld door Archie Yates) een ondeugende maar intelligente jongen. Hij wordt – hoe kan het ook anders –met kerst thuis achtergelaten als zijn familie voor de feestdagen op het vliegtuig stapt naar Japan. Een getrouwd koppel vormt de nieuwe Harry en Marv, de boeven uit deel één. Het stel probeert een kostbaar erfstuk van de familie Mercer te stelen. Het is aan de 10-jarige Max om de inbrekers buiten de deur te houden.

View post on Instagram
 

Cast en releasedatum

Andere rollen in ‘Home Sweet Home Alone’ zijn weggelegd voor Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki en Chris Parnell. Wanneer we ‘Home Sweet Home Alone’ kunnen verwachten? De ‘Home Alone-reboot is vanaf 12 november te zien op Disney+. Tot die tijd zullen we het moeten doen met onderstaande trailer:

Watch on YouTube

Kan je niet zolang wachten? Kijk dan hier 5 kerstfilms die mannen óók leuk vinden.