Entertainment

Wel of geen pandjeskoning? Zoveel panden bezit rapper Boef

boef panden

Rapper Boef steekt niet onder stoelen of banken dat hij vermogend is. In één van zijn nummers rapt hij over zijn vastgoedportefeuille. Maar hoeveel panden bezit rapper Boef nou echt? Zakenblad Quote zocht het uit.

Onderzoek naar aantal panden van rapper Boef

Rapper Boef is niet alleen bekend om zijn muziek, maar ook om zijn luxe levensstijl. In zijn nummer Goudmijntje rapt hij over zijn vastgoedportefeuille en het lijkt erop dat hij een voorliefde heeft voor investeren in vastgoed. Maar hoeveel pandjes heeft Boef nou echt in zijn bezit? Het Nederlandse zakenblad Quote deed onderzoek naar zijn vastgoedbezit en ontdekte het volgende.

Boefs vastgoedbezit

Quote dook in het Kadaster om het aantal panden van Boef te achterhalen. Volgens de Kadaster, het Nederlandse register van onroerend goed, heeft Boef momenteel drie panden op zijn naam staan. In 2019 kocht hij een droomhuis ter waarde van 1,43 miljoen euro en nog twee andere panden in Almere. Dit is slechts het topje van de ijsberg, want Boef heeft in zijn nummers meerdere malen aangegeven dat hij meerdere panden bezit. Het is dan ook mogelijk dat hij meer panden heeft die niet geregistreerd staan op zijn naam in Nederland. Ook kan het zijn dat hij deze heeft ondergebracht in een BV. Boef’s accountant wil hier geen uitspraken over doen en zegt tegen Quote: “Dat is privé.”

Multimiljonair

Hoewel Boef niet te veel pronkt met zijn rijkdom, is hij wel zeker een multimiljonair. Hij heeft namelijk meer dan 2 miljoen euro aan bezittingen verdeeld over drie BV’s. Het is dus mogelijk dat een deel van zijn vastgoedbezit in deze BV’s is ondergebracht.

View post on Instagram
 

Al met al blijft het dus onduidelijk hoeveel pandjes rapper Boef nu echt in zijn bezit heeft en waar deze zich bevinden. Hoe dan ook, Boef is een succesvolle ondernemer en multimiljonair die naast zijn muzikale carrière ook investeert in vastgoed. Het is interessant om te zien hoe hij zijn vastgoedportefeuille in de toekomst verder zal uitbreiden en welke investeringen hij nog meer zal doen. Voorlopig blijft zijn vastgoedbezit echter nog grotendeels een mysterie. Wie minder geheimzinnig doet over zijn vastgoedportefeuille, is Cody Gakpo. Zoveel panden bezit Cody Gakpo.

Bron: Quote.