Actrice Hilary Duff is weer het gesprek van de dag. Naast haar hoofdrol in de ‘How I Met Your Mother‘-spin-off ‘How I Met Your Father’ doet ze de temperaturen flink oplopen met een nietsverhullende fotoshoot in een vooraanstaand magazine.

Wie is Hilary Duff?

Je kunt Hilary Duff kennen als actrice uit de film Casper Meets Wendy uit 1998. Met de televisieserie Lizzie McGuire werd ze ook bekend bij het grote publiek. Daarnaast was de actrice te zien in bijvoorbeeld Cheaper by the Dozen en The Haunting of Sharon Tate. De afgelopen jaren verscheen Hilary minder op het witte doek. Al staat ze met haar hoofdrol in de nieuwe comedyserie ‘How I Met Your Father’ weer volop in de schijnwerpers. En dat is niet het enige wat de gemoederen bezighoudt: Hilary Duff gaf zichzelf letterlijk bloot in een pikante fotoshoot van een vooraanstaand magazine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Hilary Duff volledig uit de kleren

Hilary Duff heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend CV opgebouwd en dat heeft haar een shoot in de Womens Health opgeleverd. Voor de shoot ging Hilary volledig uit de kleren, wat ze van tevoren best spannend vond, zo vertelt ze. Op haar zeventiende had de actrice een ‘vreselijke eetstoornis’, vandaag de dag is ze trots op haar lichaam. “Ik ben er trots op dat het drie kinderen voor mij heeft voortgebracht. Ik heb vrede met de veranderingen die mijn lichaam heeft doorgemaakt.” Ook ging ze hard aan de slag voor de shoot. In de maanden voor de shoot trainde ze vier keer per week een uur per dag. Naast het trainen in de sportschool heeft Hilary nog een geheim voor haar prachtige figuur: op dagen dat ze niet in de sportschool te vinden was, bleef ze in beweging door te wandelen en te tennissen. “Ik sliep beter en ik voelde me beter”,vertelt Hilary Duff. En wij voelen ons ook beter na het zien van de nietsverhullende beelden van de beeldschone Hilary Duff. Kijk en oordeel zelf:

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)