Nederlandse zangers verdienen net als vele andere een behoorlijke smak geld. Helemaal als je daarnaast ook gaat presenteren. Daarom kijken we dit keer naar het vermogen van Jan Smit, want hij heeft inmiddels al behoorlijk wat bij elkaar gespaard met zijn verschillende werkzaamheden.

Het vermogen van Jan Smit

Jan Smit is al jarenlang een van de grootste gezichten van de Nederlandse showbizz. Hij is naast dat hij succesvol is als zanger, ook presentator, model en ondernemer. Als iemand zo veelzijdig en succesvol is kan dat maar één ding betekenen voor zijn bankrekening: die bulkt van het geld. Het vermogen van Jan Smit wordt namelijk op zo’n 13 miljoen euro geschat!

Om op zo’n bedrag uit te komen, heeft hij wel hard moeten werken. Maar met zo’n resultaat, moet dat het wel waard geweest zijn. De Volendammer staat niet stil. Zo presenteert hij vaak voor de televisie, maar hij staat dus ook model voor een brillenmerk. Ook is hij bestuurslid van FC Volendam en verhuurt hij huizen, dus dat zal ook een leuk zakcentje toevoegen aan het vermogen van Jan Smit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Voice of Holland en eigen platenlabel

Mochten de andere dingen nog niet genoeg brood op de plank brengen, dan verdient hij ook nog eens meer dan leuk bij ‘The Voice’. Tenminste, dat kan haast niet anders, want we weten van zijn collega Ali-B dat hij daar zo’n vijf ton per seizoen verdient. Daarnaast kosten zijn optredens ongeveer 14.000 euro per half uur. Op deze manier lijkt het geld wel binnen te stromen. Daarbovenop heeft hij ook nog zijn eigen platenlabel, Vosounds. Hierbij zitten een aantal andere grote artiesten waaronder Gerard Joling van de Toppers (die allemaal ook leuk verdienen).

Als je al deze dingen bij elkaar optelt kan je wel begrijpen dat het vermogen van Jan Smit zo gigantisch groot is. Dus wij zijn benieuwd wat de toekomst in petto heeft voor een van Nederlands grootste sterren.