Het zal je niet verbazen. maar rapper Eminem heeft met zijn talloze hits een enorm vermogen bij elkaar gerapt. Hij staat zelfs in het lijstje van rijkste rappers ter wereld. Hoeveel hij verdient en wat het vermogen van Eminem en het salaris van Eminem is, dat lees je hier.

Marshall Mathers, beter bekend als Eminem.

Marshall Bruce Mathers III, aka Slim Shady aka Eminem is geboren op 17 oktober 1972 in St. Joseph, Missouri. Eminem is groot geworden met zijn aansprekende raps. Daarnaast is hij ook nog als acteur te zien in bijrollen van films en series. Eminem is groot geworden in de jaren ’90 en de zero’s. Met albums als ‘The Marshall Mathers Lp’, The ‘Eminem Show’ en ‘Encore’ vestigde hij zich al snel tot de beste rappers van de wereld.

Maar daar hield hij het niet bij. 16 jaar na ‘Encore’ brengt Eminem nog steeds muziek uit. Begin dit jaar dropte hij het album ‘Music To Be Murdered By’. Op dit album zette hij zelfs een wereldrecord voor meeste woorden in 30 seconden. Met zijn jarenlange muziek carrière heeft hij aardig wat geld verdiend. Hieronder lees je het vermogen van Eminem.

vermogen van Eminem

Het vermogen van Eminem

Zoals gezegd is Eminem één van de succesvolste rappers van deze generatie. Met zijn rapkunsten heeft hij al heel wat geld bij elkaar verdiend. Volgens CelebrityNetWorth heeft Eminem een vermogen van 230 miljoen dollar. Omgerekend is dat zo’n 200 miljoen euro. Daarmee staat hij in de top 5 rijkste rappers van dit moment. Alleen Dr. Dre, P. Diddy, Jay-Z en Kanye West hebben meer vermogen dan de rapper uit Missouri.

Het salaris van Eminem

Daar blijft het niet bij. Omdat Eminem nog steeds relatief veel muziek uitbrengt,  verdient hij nog steeds erg veel geld per jaar. Volgens Forbes had Eminem in 2019 een inkomen van 50 miljoen dollar. Dat is omgerekend zo’n 42,5 miljoen euro. Dit jaar zal dat ook wel ongeveer hetzelfde bedrag zijn, omdat Eminem weer een nummer 1-album heeft uitgebracht. Hopelijk gaat de rapper nog even door met zijn werk zodat wij nog een tijd naar zijn muziek kunnen luisteren en stiekem een oogje te houden op de knappe dochter van Eminem.