Dat sporten heel gezond is weet je ondertussen wel en bij zo’n sportieve levensstijl past natuurlijk geen bier. Laten we eerlijk zijn, van bier kom je nu eenmaal aan als je het regelmatig naar binnen werkt. Wil je ondanks alles toch na het sporten van een goudgele jongen genieten, doe het dan bij voorkeur in dit bierglas in de vorm van een dumbbell. Een bierglas met een nog mannelijkere uitstraling bestaat (nog) niet.

Dumbbell bierglas

Als je geen zin hebt om naar de sportschool wilt gaan, maar toch wilt flaneren is dit dumbbell bierglas perfect. Het glas in de vorm van een halter is groot genoeg voor een standaard biertje. Zo voelt het toch een beetje alsof je aan het trainen bent terwijl je een goudgele rakker naar binnen giet. De vorm is direct herkenbaar en zou zeker niet misstaan in de gemiddelde mancave. Schoonmaken is geen probleem, het kan prima in de vaatwasser. Verder is het gewoon lekker basic en je bent verzekerd van tal van leuke opmerkingen op het moment dat je het bier in dit glas aan je gasten presenteert.

dumbbell-bierglas

Geen gewoon bierglas

Het dumbbell bierglas wordt niet per stuk verkocht, maar in een set van twee glazen. Elk glas is 25 centimeter hoog en 10 centimeter breed. Kortom , het perfecte cadeau voor alle fitnessfreaks, gewichtheffers en bierdrinkers. Hoewel het natuurlijk de bedoeling is om het glas te gebruiken voor bier, is er niks op tegen om het ook voor andere dranken te gebruiken. Water, frisdranken, ijsthee, vruchtensap en andere koude dranken komen ook prima tot hun recht in dit dumbell bierglas. Warme dranken zijn echter niet aan te raden, je loopt dan de kans dat het glas breekt in verband met de hitte.

Mocht het glas toch niet helemaal voldoen aan je wensen of ben je niet op zoek naar een glas voor bier maar voor je favoriete whisky? Lees dan hier over de zeven ideale whiskyglazen.