Het is een goede dag voor fans van Arrow en Vikings. Stephen Amell en Alexander Ludwig zijn binnenkort namelijk te zien in een nieuwe show. De serie zal Heels gaan heten en gaat over de wereld van professionele worstelwedstrijden in Amerika.

Nieuwe serie Heels met indrukwekkende cast

Stephen Amell speelde acht seizoenen lang de rol van Oliver Queen in Arrow. Alexander Ludwig kennen we voornamelijk van zijn rol als Björn in de ijzersterke serie Vikings. Beide mannen weten dus als geen ander hoe de wereld van grote tv-series werkt. Voor de serie Heels nemen zij de twee hoofdrollen op zich. De serie is gecreërd door Michael Waldron. Het lijstje met producties waar hij eerder aan meewerkte is indrukwekkend. Denk aan Rick and Morty, de serie Loki en het toekomstige Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Heels

Rivaliserende broers in Heels

In Heels volgen we twee broers. De ene broer, Jack (Stephen Amell), is een zogeheten ‘heel’. Die benaming wordt gegeven aan worstelaars die zogeheten ‘bad guys’ voorstellen tijdens de worstelvoorstellingen. De andere broer, Ace (Alexander Ludwig), is een ‘face’. Dat is juist de ‘good guy’ die het tijdens de voorstellingen opneemt tegen de bad guys. Beide broers gaan met elkaar niet alleen in de ring de strijd aan. Daarbuiten moeten ze zien te dealen met hun vader, die ook actief is binnen de worstelwereld. Ook proberen ze allebei in de spotlights te komen in hun woonplaats.

De releasedatum van de nieuwe worstelserie

Al in 2017 werden er plannen gemaakt rondom de productie van Heels. Nu, jaren later, is het eindelijk zover. Heels zal bestaan uit 8 afleveringen, zo is op de IMDb-pagina te zien. Die zijn vanaf 15 augustus via het Amerikaanse Starz te zien. Heb je tot die tijd alvast behoefte aan Stephen Amell en Alexander Ludwig? Dan kun je zowel Arrow als Vikings (mét het recentste seizoen 6b) op Netflix vinden.