Uncategorized

Dit fraaie buitenhuis is gestationeerd op Hawaii

Architect Erin Moore ontwierp dit tropische verblijf in Oregon. Het bestaat uit twee paviljoens en ligt aan de rand van 300 jaar oude gestolde lava. Bij het design van dit buitenhuis hielt Moore rekening met de prachtige natuur en creëerde een veranda van waar je een schitterend uitzicht hebt.

Dit Outside House ligt op grote hoogte op het eiland Maui en heeft een koeler klimaat dan de stad eronder. “The Outside House is een plek om buiten te wonen”, zegt Moore, die het ontwerp-en-onderzoekspraktijk FLOAT beheerd. “Twee kleine paviljoens vormen de basis van het dagelijks leven en structureren een opzettelijke relatie met het land.”

Het eerste paviljoen bevat een bed, een klein bureau en een leeshoekje. In tegenstelling tot de andere constructie is deze cabine volledig afgesloten. “Dit paviljoen is een kleine vrijstaande slaapkamer gericht op het opzoeken van de lavastroom en het vangen van de eerste zonnestralen”, zei de architect. “Na dat korte ochtendzonlicht staat de kamer in de koele schaduw om overdag te lezen en te dutten.”

Het tweede paviljoen biedt een overdekt platform met een kleine buitenkeuken, terras en douche. Dit alles staat open voor uitzicht op de Stille Oceaan en het buureiland Kahoolawa. Outside House was in januari 2017 klaar en kreeg de eerste prijs in de Building Voices-wedstrijd.

Bron: Uncrate