Entertainment

Het gaat weer spoken nu het tweede seizoen van Haunting Of Hill House is aangekondigt

Haunting Of Hill house header Gewoonvoorhem

We hebben heerlijk nieuws voor onze Horror liefhebbers. Mocht jij nou echt je zenuwen op de proef willen stellen is deze serie een absolute aanrader. De makers achter het succes van Haunting Of Hill house – Mike Flanagan en Trevor Macy – hebben zojuist aangekondigd een tweede seizoen uit te brengen. Maar dat seizoen is toch niet helemaal het soort vervolg dat je zou verwachten.

Haunting Of Hill House

De serie die al in oktober op Netflix was te zien zal een angstaanjagend tweede seizoen krijgen. Perfect om meer calorieën te verbanden dan als je zou sporten.We kunnen met trots vertellen dat de horrormeesters Flanagan en Macy weer achter de productie zullen zitten. Wel moeten we jullie vermelden dat het niet om een vervolg van het eerste seizoen zal gaan. Er is namelijk een nieuw pad gekozen, dat meer richting de kant van enkel de beste scènes en terminologie neigt. We zullen dus waarschijnlijk een hele nieuwe plek met nieuwe personages aanschouwen. Maar dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg! En zeker niet als de Flanagan en Macy er verantwoordelijk over zijn.

View post on Twitter

Flanagan en Macy

Flanagan en Macy zijn letterlijk heer en meester in het produceren van zenuwslopende horrorfilms en series. Ze hebben dit laten zien door de films Hush, Gerald’s Game en Before I Wake. We zijn Netflix daarom ook ontzettend dankbaar dat zij hen in de gelegenheid hebben gesteld om hun – toch best wat creepy – creativiteit los te laten in de films en series. Wat ook een ontzettend fijn vooruitkijken is, is dat Netflix hun een jarencontract heeft aangeboden om nog een behoorlijk aantal films en series te produceren op de streamingdienst gigant. We mogen dus nog heel lang het werk van deze twee op de streamingdienst aanschouwen. Heerlijk!

Deze enge momenten heb jij sowieso gemist in Haunting Of Hill House:

Watch on YouTube