Voor een langere tijd was het stil over de nieuwe Harley Davidson e-bike. Gelukkig is daar ondertussen al wat meer verduidelijking in gekomen. De eerste beelden van de revolutionaire e-bike zijn afgelopen week bekend gemaakt. Begin 2021 is hij verkrijgbaar en hier de eerste plaatjes.

Harley Davidson e-bike

Harley Davidson staat bekend om het maken van de meest krachtige en dikke motorfietsen ter wereld. Met een Harley Davidson zit iedere motorfanaat wel goed. Afgelopen jaar meldde het bedrijf dat ze voor het eerst een e-bike op de markt gaan brengen. Verder lieten ze er niet veel meer over los. Tot afgelopen week, de eerste foto’s van de Harley Davidson e-bike zijn aan de wereld getoond en hij ziet er echt heel dik uit.

Harley Davidson e-bike

Harley Davidson Serial 1

De markt van elektrische fietsen groeit nog steeds elk jaar. Harley Davidson profiteert er op een slimme manier van. In maart 2021 is de nieuwe ‘Serial 1’ e-bike overal verkrijgbaar. De eerste Harley Davidson motor kreeg ook de naam ‘Serial 1’. Het zou dus kunnen dat het bedrijf in de loop van de jaren meer e-bikes op de markt gaat brengen.

serial 1

‘Een revolutionaire fiets’

“Toen Harley-Davidson in 1903 voor het eerst een motor produceerde, veranderde dat voor altijd de motorindustrie”, zegt Aaron Frank, brand director van het Serial 1- fietsbedrijf. “Ge├»nspireerd door de ondernemersvisie van de oprichters van Harley-Davidson, hopen we opnieuw de manier te veranderen waarop fietsers en fietsliefhebbers zich over hun wereld verplaatsen met de Serial 1 e-bike.”

Een e-bike met een moderne look

De Serial 1 heeft een moderne uitstraling. Met het zwarte frame en dikke banden past hij precies in de huidige trend van elektrische fietsen. Een tandriem en oplichtende logo’s maken de Harley Davidson e-bike helemaal af. De fiets heeft een moderne, maar unieke uitstraling. Het bruine zadel zorgt toch voor een vintage look. Hij zou zo in het fietsbeeld van Amsterdam passen.

Al met al heeft Harley Davidson het weer goed gedaan. Anders dan de foto’s weten we nog niks over de fiets. Op 16 november krijgen we meer te weten over de Harley Davidson e-bike. Hopelijk weten we vanaf dan ook hoeveel-ie gaat kosten. Kun je nou echt niet wachten op de aanschaf van een e-bike? Weet dan wel waar je goed op moet letten.