Gear

Dit zijn de 5 belangrijkste haarproducten voor mannen

haarproducten voor mannen

Ook wij mannen besteden aandacht aan ons kapsel. Tenzij jij voor de opgeschoren look gaat of graag rondloopt met één van de stoere baseball caps, kom je dan al gauw voor een uitdaging te staan. Er zijn namelijk veel verschillende haarproducten voor mannen.

Haarproducten voor mannen

Of je nu korte stekels hebt of juist langer haar: elk kapsel wordt strakker en mooier met het juiste product. Die out of bed look is leuk, maar blijft net wat mooier in model met een likje gel of wax. Bovendien kan het voor verjaardagen, etentjes of bijvoorbeeld iets zakelijks ook verstandig zijn je haar onder handen te nemen. Wij leggen je de verschillende haarproducten voor mannen uit.

1. Gel

Veel mannen gebruiken gel. Gel is vaak erg nat, maar het is wel één van de haarproducten voor mannen die snel opdroogt. Heb jij dus eenmaal een coupé in model gebracht, dan wordt het lastig om dit nog in een andere look te modelleren. Over het algemeen kun je gel het beste dragen indien je dun haar hebt.

 

2. Wax

Dit is misschien wel het meest veelzijdige product om te gebruiken bij je kapsel. Over het algemeen is wax aan de wat hardere kant, waardoor jij je haren makkelijk in model kunt brengen. Sommige exemplaren brengen meer glans toe dan anderen, maar over het algemeen geldt dat dit één van de meest populaire keuzes is. Dat komt vooral doordat je haar lang in model blijft en wel tegen een stootje kan met dit middel er in.

3. Paste

Dit product is een combinatie van de andere haarproducten voor mannen en dan in het bijzonder wax. Haar paste is vooral handig om je kapsel af en toe te restylen. De paste droogt namelijk niet snel uit en is speelser dan een wax of clay.

4. Clay

Het lijkt wellicht wat raar om klei in je haar te stoppen, zeker omdat haar clay soms ook echt aan klei doet denken. Toch is dit een haarmiddel dat zeer geschikt is voor vele kapsels. Door haar clay wordt er veel volume in je haar aangebracht en dit is dan ook vooral een tip voor mannen met dun haar.

5. Cream

Je kunt wellicht het gevoel krijgen met haar cream dat je per ongeluk een huidcrème aanbrengt in je kapsel. Dit is onder de haarproducten voor mannen namelijk één van de natste producten. Bovendien is het vaak wit van kleur. Dit is niet het sterkste middel en is vooral bedoeld om je kapsel af te maken en wordt vooral bedoeld bij wat wildere, losse kapsels.