Het Mekka van sportschoolland huisvest het allergrootste dumbbell rek ter wereld. Hier komt iedere buffel gegarandeerd aan zijn trekken.

Dumbbell foetsie?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: loop je net lekker te pompen, zijn de dumbbells die jij voor je volgende set wilt gebruiken foetsie. Nu kun je natuurlijk wachten totdat de ‘dief’ van ‘jouw’ dumbbells klaar is óf je pakt lichter of zwaarder dan je eigenlijk wilt doen. Twee opties die niet helemaal als muziek in de oren klinken. In the Glorious House of Gains wil jij tot het gaatje gaan en een ontbrekend setje dumbells hoort dat niet in de weg te staan. In één gym op de wereld komt dit probleem in ieder geval niet voor. Het Mekka van sportschoolland, Dedicated Supergym in Liverpool om precies te zijn, heeft het grootste dumbell rek ter wereld.

Grootste dumbbell rek ter wereld

Allemaal leuk en aardig die titel ‘grootste dumbbell rek ter wereld’ maar over wat voor een formaat praten we dan? Nou − calm your pecs, boy − want dit dumbbell rek is de natte droom van iedere spierbonk. In Dedicated Supergym staat namelijk een dumbbell rek voor 148 dumbbells van 3 tot 150 kilo(!). De lengte van dit fenomenale dumbbell rek? Maar liefst 48 meter, bijna net zo lang als een Olympisch zwembad.

Wij hebben ons teamuitje naar Engeland al geboekt. Wat jij?