Klinkt een tropische vakantie op een eiland jou als muziek in de oren? De Malediven klinken als de perfecte plek om een zomer door te brengen, ver verwijderd en gegarandeerd van goed weer en lekkere zee. Maar dat kan ook een stuk dichterbij, in Griekenland. Het is dan ook niet alleen dichterbij, maar dit Griekse vakantieresort scheelt je klauwen met geld.

Het Griekse vakantieresort Stella Island Luxury

Griekenland is wel iets te ver om te rijden, maar met een paar uurtjes vliegen ben je op deze plek helemaal van de wereld. Het Griekse vakantieresort waar het om gaat heet het Stella Island Luxury Resort. Waar het hier zo’n beetje uit is met de warme zomerpret kun je daar nog volop genieten van tropische temperaturen. En niet alleen de temperaturen, maar ook de omstandigheden zijn om goed van te genieten. De bungalows op dit resort zijn namelijk in zee gebouwd, waardoor je aan de rand van Kreta altijd een duik kunt nemen. Het is niet zo dichtbij als deze unieke locaties in Nederland, maar nog niet zo ver als de Malediven.

griekse vakantieresort

De juiste voorzieningen

Wat betreft luxe krijg je op een vakantie naar dit Griekse resort genoeg waar voor je geld. Je bungalow is verbonden met een lagune, dat wil zeggen een stuk afgesloten zee. Je kunt helemaal ontspannen in de spa die helemaal rondom het vakantieresort ligt. Je kunt bij het buffet mee eten of in het restaurant á la carte. Dan zijn er twee bars waar je een Ouzo of ander lekker drankje kunt drinken en tot in de avond.

griekse vakantieresort

Afhankelijk van je voorkeur en je portemonnee, kun je kiezen tussen allerlei soorten kamers. De minder dure Overwater Bungalows zijn zoals beschreven verbonden met de lagune. Maar er zijn ook Island Villa’s met een privé zwembad, waar je vanaf je eigen mini villa je eigen zwembad in kunt duiken. Mocht je nou écht flink willen uitpakken, zijn er nog andere Premium en Luxury accomodaties. Die kun je bekijken op de website.

Maar let op: als je blut bent kun je deze beter niet bekijken. Afhankelijk van het moment wanneer je gaat variëren de prijzen, maar echt goedkoop is het niet. Toch is dit Griekse vakantieresort een stuk goedkoper dan een complete vakantie naar de Malediven, inclusief vlucht.

Oh, en als je het jammer vindt dat je zomer voorbij is en er weer veel gewerkt moet worden, helpen deze foto’s misschien niet aan dat gevoel.