Een nieuwe maand betekent niet alleen nieuw aanbod op Netflix, ook op het gebied van gamen staat er vermaak voor je klaar. Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van mei 2020.

PlayStation Plus

Het is een goed concept: elke maand twee gratis games aanbieden. Zo vermaak je gamers, laat je ze kennismaken met nieuwe spellen en verhoog je de kans dan mensen een spel daadwerkelijk nieuw aanschaffen. Vorige maand waren het twee hele dikke games die gratis te spelen waren, deze maand ligt de focus vooral op simulatoren en de meer strategische spellen. Dit zijn de twee gratis PlayStation Plus games van mei 2020.

Cities: Skyline

Deze game van Paradox Interactive draait volledig om het opzetten en vormgeven van een stad. Van klein dorp bouw je – geheel naar jouw inzichten- door tot het de omvang heeft van een invloedrijke metropool. Cities: Skyline laat jou ontdekken hoe je architectonische skills zijn en zet je aan het denken over de vormgeving van een stad. Een topgame om de verveling van de quarantaine mee tegen te gaan.

Farming Simulator 19

Dan de tweede van de gratis PlayStation Plus games van mei: Farming Simulator 19. Ben je doorgaans een fanatieke adventure-gamer, of het beste in shooter-spellen, dan kan dit klinken als het saaiste spel ooit. Toch is het zo gek nog niet. Het spel heeft iets ontspannends. Jij runt je eigen boerderij en bent dus verantwoordelijk voor het planten, verzorgen en op tijd oogsten van gewassen. Verder zorg je voor je vee en hou je de hele productie draaiende. Altijd al willen weten hoe het boeren leven in elkaar steekt, dit is je kans er een maandje gratis achter te komen.