De grootste speler in de wereld van action cams heeft hun assortiment uitgebreid met een nieuwe lijn: GoPro Hero7. De eerste actievideo’s van de nieuwe GoPro’s zien er waanzinnig uit en dan met name de beelden van het paradepaardje, de €429,99 kostende HERO7 Black, die met zijn opvallende HyperSmooth-functie de nieuwe norm stelt voor videostabilisatie.

GoPro Hero7 Black

HyperSmooth is de beste in-camera videostabilisatie waarmee een camera ooit is uitgevoerd. Hiermee wordt het eenvoudig om gimbal-achtig gestabiliseerde videobeelden van professionele kwaliteit te maken zonder de kosten of moeite van een gemotoriseerde gimbal. Bovendien werkt HyperSmooth ook onder water en in omstandigheden met sterke schokken en wind waar gimbals het laten afweten. HERO7

“Met HyperSmooth-videostabilisatie is de HERO7 Black een camera waarmee iedereen soepele, professioneel ogende opnamen van hun favoriete activiteiten kan maken. En dat ook nog eens live.” – GoPro-oprichter Nick Woodman.

Met de HERO7 Black introduceert GoPro ook een radicaal nieuwe vorm van video met de naam TimeWarp. TimeWarp-video geeft video’s een supersnel ‘vliegend tapijt’-effect. Stel je een prachtige autorit, een duik in de oceaan of een stadswandeling voor, gecomprimeerd tot een super gestabiliseerde, razendsnelle versie die in slechts enkele seconden wordt afgespeeld. TimeWarp-video transformeert lange gebeurtenissen in korte, vloeiende video’s die boeiend zijn om naar te kijken en eenvoudig zijn te delen.

De HERO7 Black is de eerste GoPro die kan livestreamen, zodat gebruikers automatisch in real- time content kunnen delen via Facebook, Twitch, YouTube, Vimeo en andere internationale platforms. Het resultaat is een spannende en handige manier om de interessantere momenten van het leven on-the-go te delen.

GoPro Hero7 Silver and White

Dit najaar heeft GoPro een nieuwe HERO-camera voor iedereen, waaronder beginners, actieve doorzetters en sociale delers van alle leeftijden. Naast de HERO7 Black maken de HERO7 Silver en de HERO7 White het productassortiment compleet – de perfecte camera’s voor startende en gemiddelde gebruikers met een actieve levensstijl.

gopro hero7 black white silver

De 4K HERO7 Silver van € 329,99 en de 1080p HERO7 White van €219,99 zijn robuust, klein en waterdicht tot zo’n 10 meter. Vertel de camera wat hij moet doen via gesproken opdrachten of tik gewoon op de sluiterknop om de camera in te schakelen en het moment automatisch vast te leggen. De HERO7 Silver en White zijn beide uitgerust met aanzienlijk verbeterde videostabilisatie, waardoor je on-the-go gemakkelijker prachtige opnamen maakt.

Wereldwijde beschikbaarheid

De HERO7 Black (€429,99), HERO7 Silver (€329,99) en HERO7 White (€219,99) zijn te bestellen via de website van GoPro.