Een peperdure Ferrari kopen is één ding, goed kunnen golfen is een ander ding, maar golfen door een peperdure Ferrari slaat toch wel alles. Deze man deed het en wij hebben de beelden.

Ian Poulter is niet bang

Ian Poulter is de naam. Deze Britse golfer kreeg het belachelijk goede idee om een golfbal door 2 van zijn autoruiten te slaan, waardoor de bal als het ware door de auto vliegt. Oh, hadden we al benoemd dat de auto in kwestie een LaFerrari Aperta van 4,5 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) is? Je moet het maar durven.

Poulter deed tijdens de corona-tijd al vaker wat trucjes in- en rond huis met zijn golfspullen. Blijkbaar vond hij het een beetje saai worden, dus besloot hij de uitdaging wat moeilijker te maken. Een golfballetje is misschien klein, maar het is vrij zwaar. Mocht hij de auto raken dan zou het zeker beschadigd worden, en dat wil je niet met een dikke bak van 3,8 miljoen euro. Bekijk hieronder de beelden.

In de video zie je Poulter op zijn gemakje aan komen rijden. Op de achtergrond hoor je ‘know yourself’ van Drake. De golfer loopt daarna doodleuk naar het balletje toe en mept hem rustig door de ramen heen. Alsof het niets is.

Ferrari

De Ferrari in kwestie is een uiterst zeldzame LaFerrari Aperta, de cabrio variant van de ultieme welbekende Ferrari. Er werden slechts 201 exemplaren van gemaakt. De auto is voorzien van een 950 pk sterke 6,2-liter V12 motor, die gecombineerd met een hybride motor een topsnelheid van maar liefst 350 kilometer per uur(!) kan bereiken. Een echt bakbeest dus.

Ferrari

Fan

Ian Poulter is een echte Ferrari-fanaat, in de video hieronder zie je zijn imposante Ferrari collectie. deze bevat onder andere een Ferrari 288 GTO, een F40, een F50 en een Enzo. Dat is niet niks! En toen nog allemaal zonder deuken, we weten niet of we dat nu nog kunnen zeggen.