Entertainment

Deze dikke Ibiza villa huur je met 10 vrienden voor een prikkie

Ben je nog last-minute op zoek voor een vakantieplek samen met je vrienden? Zoek niet verder, wij hebben dé perfecte vakantievilla al gevonden! Deze prachtige villa in Ibiza kost namelijk slechts € 29 per dag als je er met 9 vrienden naartoe gaat.

Prachtige villa op Ibiza te huur voor een prikkie

Wie zegt dat luxe gelijkstaat aan duur? Zeker niet. In deze dikke villa op Ibiza krijg je alle luxe van de wereld voor een prikkie. Al dat feesten op het party-eiland voel je zeker in de portemonnee. Daarom is het fijn als je voor de accommodatie niet zoveel hoeft te betalen. Voor slechts € 29 euro per nacht slaap jij in een villa waar je ‘u’ tegen zegt op het zonnige Ibiza.

Aan luxe geen gebrek

Villa Gausch is dé place to be deze zomer, of volgende zomer… of de rest van je leven. De mediterraanse villa telt 350 vierkante meter woonoppervlak, vijf slaapkamers en drie badkamers. Je kunt hier dus makkelijk met zijn tienen intrekken. Verder heb je de beschikking over een gigantische tuin met een riant zwembad. Daarnaast is deze villa op Ibiza slechts twee kilometer verwijderd van het strand. Kortom: alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te beleven.

Boek nu deze mooie villa voor jou en al je vrienden

De prachtige villa gaat in de goedkope tijd vanaf € 2027 per week, dat is met 10 man omgerekend zo’n 29 euro per nacht. In het hoogseizoen liggen de prijzen iets hoger, maar nog steeds is het heel weinig in vergelijking met wat deze villa op Ibiza je te bieden heeft. Zie je jezelf als barbecueën op het terras, zwemmen in het zwembad of afkoelen in de airco? Boek deze villa dan voor jou en je vriendengroep en wie weet zit je binnenkort in het vliegtuig naar het prachtige Ibiza.