We verlangen er in deze tijd zo naar, maar helaas kunnen we tijdens de koude dagen niet de warmte van de spa opzoeken. Wil je nou toch dat echte spa-gevoel in huis halen? Dan moet je deze goedkope massagestoel van de Lidl maar eens uitproberen.

Goedkope massagestoel van de Lidl

Iedereen kan wel eens een goede massage gebruiken. Lekker na een lange werkdag achterover zitten en even helemaal relaxen, lekker toch? Luxe hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij de Lidl verkopen ze nu namelijk een goedkope massagestoel voor slechts 89,99 euro

Zitkussen voor op de bank

Nouja, massagestoel… Het is eigenlijk een massagezitkussen. Maar ook dat biedt mogelijkheden. Hierdoor hoef je namelijk nergens nog een extra meubel neer te zetten, maar kun je het gewoon op je bank neerleggen. Even helemaal ontstressen, gewoon op je eigen bank. Is dat even lekker!

goedkope massagestoel Lidl

3 massagezones voor de perfecte massage

De goedkope Medisana massagestoel van Lidl heeft drie massagezones: totaal, boven- en onderrug. Hieronder leggen we de verschillende modi even wat verder uit:

  1. Rugmassage: 2 driedimensionale oscillerende dubbele massagekoppen (shiatsu-massage)
  2. Nekmassage: 2 massagekoppen voor nek/schouder (shiatsu massage) met afneembare hoes
  3. Stoelmassage: 1 massagemotor (vibratiemassage) met 3 intensiteitsniveaus

Klinkt goed toch? Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en een goed plek te vinden voor de goedkope massagestoel op de bank. Het relaxen kan beginnen!

Klik hier om de goedkope massagestoel van de Lidl voor maar 89,99 euro te bestellen.

Nog meer producten voor het ultieme spa-gevoel

Nog niet genoeg luxe in huis? Bij Lidl vind je nog meer dan genoeg artikelen om de luxe-beleving van een spa in huis te halen. Naast de goedkope massagestoel biedt de supermarkt namelijk ook een opblaasbare hot tub aan. Het mooie van alles is dat dit bubbelbad heel goedkoop is, zonder ook maar iets onder te doen voor andere duurdere hot tubs.