De huizenmarkt staat op zijn kop. Je hebt niet eens de tijd om te kijken naar een woning, of hij is al voor het driedubbele verkocht. Toch staan er zo nu en dan huizen te koop voor een redelijk bedrag. We hebben nu zelfs het goedkoopste huis op Funda gevonden. Het is geen parel, maar je kunt er wel iets mee.

Goedkoopste huis op Funda

In Nieuwolda staat het goedkoopste huis op Funda. Op dit moment staat-ie onder optie. De mogelijke koper hoefde ‘slechts’ 115.000 euro neer te leggen voor een vrijstaande woning met 100 vierkante meter en een flinke tuin, best prima toch? Vanbinnen ziet het er allemaal een beetje krakkemikkig uit, maar goed, voor die prijs kun je het nog best goed opknappen.

Goedkoopste huis op Funda

Vrijstaand huis met garage voor iets meer dan een ton

Voor die lage prijs kreeg de gelukkige koper niet alleen drie slaapkamers en een prima tuin, maar ook nog eens een garage! Hierin kan de nieuwe eigenaar helemaal los gaan met al zijn doe-het-zelf projecten om het huis een nieuw leven te geven. Want dat heeft het huis (met name de benedenverdieping) wel nodig. Het goedkoopste huis op Funda komt uit de jaren ’30 en het lijkt alsof de tijd sindsdien heeft stilgestaan. Dat wordt klussen geblazen.

goedkoopste huis op Funda

De koper heeft een goede deal gesloten

Je kan zeggen wat je wilt, maar je koopt niet zomaar een vrijstaand huis voor iets meer dan een ton. In Amsterdam ben je hetzelfde geld kwijt voor een knullig kamertje. Bij dit huis heb je nog ruimte genoeg om een stuk aan te bouwen, waardoor je nog meer ruimte creĆ«ert. Als we dit wat eerder hadden geweten, dan hadden we meteen toegehapt. Het is natuurlijk wel een eindje rijden naar het dorpje ‘in the middle of nowhere’, maar dat hebben we er wel voor over voor die prijs. Mocht je nog meer foto’s willen zien van het goedkoopste huis op Funda? Bekijk dan de Funda-pagina en wie weet komt-ie binnenkort opnieuw op de markt!

Trouwens, Nieuwolda heeft nog veel meer in petto. Zo stond er laatst nog een huis met snackbar te koop in het kleine dorpje. Er is dus genoeg te doen!