Mis jij de laatste maanden dat extra beetje motivatie in de sportschool? Daar zul je met Gita Mollema als personal trainer niet snel last van krijgen. Deze prachtige blondine zag in 1999 het levenslicht en het sporten is haar met de paplepel ingegoten.

Geboren op een tennisvereniging

Geboren op een tennisvereniging? Ja, je leest het goed. Gita’s ouders komen uit Amsterdam en Den Haag, maar besloten om naar Almere te verhuizen om hier een tennispark op te zetten. Op dit tennispark is Gita Mollema later ter wereld gekomen. Ze woont haar hele leven al in Almere, waar ze opgroeide met sport. Inmiddels is de 23-jarige blondine personal trainer en haar bedrijf, Bmoved, loopt als gesmeerd. Als we haar Instagram-pagina bekijken, weten we maar al te goed waarom.

Vijf tot zes keer per week in de sportschool te vinden

De Nederlandse blondine eindigde als tweede in FHM’s verkiezing voor buurmeisje van het jaar. Gita sport vijf tot zes keer per week en dat valt ze zien: ze heeft een prachtig figuurtje. Zo te zien brengt ze haar lessen goed bij zichzelf in de praktijk.

Instagram Gita Mollema

Gita Mollema is erg populair op Instagram. De Almeerse schone heeft inmiddels meer dan 40 duizend volgers en vangt veel likes op haar foto’s. Ze post vaak foto’s in bikini en is tot inmiddels tot een waar Instagram-model uitgegroeid. Wij hebben speciaal voor jullie haar beste foto’s hieronder op een rijtje gezet. Misschien biedt het zelfs een beetje motivatie de volgende keer als je in de sportschool bent: