Het is niet de eerste keer dat topmodel Gigi Hadid een pikante foto op Instagram plaatst. Ook deze keer laat ze maar weinig aan de verbeelding over en showt ze haar prachtige figuur met een foto zonder topje.

Gigi Hadid’s familie

De Amerikaanse Gigi Hadid is één van de bekendste modellen van de wereld. Ze is de dochter van ex-model Yolanda Hadid (een Nederlandse) en Jordaans-Amerikaanse zakenman Mohamed Hadid. Ook haar zusje Bella is geen onbekende: Bella loopt namelijk – net als haar grote zus – tussen de grootste namen op de catwalk. Als klap op de vuurpijl is Gigi ook nog eens de schoonzus van zangeres Dua Lipa: haar broertje Anwar heeft namelijk een relatie met de Britse wereldster. Je kan Gigi verder ook kennen als de ex-vriendin van oud One Direction-lid Zayn Malik. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Khai.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Modellenwerk

“Jong geleerd is oud gedaan”, moeten de ouders van Gigi gedacht hebben. Gigi begon namelijk op 2-jarige leeftijd al met modellenwerk. Ze is destijds ontdekt door een fashiondesigner van het Amerikaanse modemerk Guess. Toen ze naar school ging, heeft ze haar modellenwerk op een laag pitje gezet, maar sinds 2013 is het model én televisiepersoonlijkheid weer volle bak voor de camera te zien. In die tijd heeft ze niet bepaald stil gezeten: ze heeft ontzettend veel op de catwalk gestaan en heeft maar liefst 35(!) keer op de cover van het internationale Vogue-magazine gestaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid’s pikante foto op Instagram

Naast haar werk als model is Gigi ook nog eens razend populair op Instagram. Inmiddels tikt ze de 75 miljoen volgers bijna aan en is hiermee één van de meest gevolgde bekendheid ter wereld. Bedrijven werken hierdoor graag met Gigi samen. Zo ook Frankies Bikinis.  Voor deze samenwerking plaatste de 27-jarige Gigi het volgende pikante fotootje op haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)