In de categorie ‘cadeautjes van opa en oma’ is dit wel een hele bijzondere. De grootouders van Logan Dunlop lieten een gigantisch Harry Potter speelhuis voor haar bouwen.  Het enorme speelhuis is voorzien van talloze details en is gemaakt met de grootste precisie. Het optrekje is iets waar heel veel kinderen (en volwassenen) de tweejarige flink voor zullen benijden.

Harry Potter huis

Harry Potter huis

We zijn er allemaal mee opgegroeid: de verhalen en films van Harry Potter. Iedereen die een beetje fan is heeft zich hoe dan ook schuldig gemaakt aan fantaseren over rondzweven door de gangen van Zweinstein. Maar helaas; hoe vaak je de films ook kijkt, de Zweinsteinexpress gaat niet op de borden van je dichtstbijzijnde NS station verschijnen. De opa en oma van de tweejarige Logan bedachten hier een oplossing voor en creëerden een stukje Zweinstein in  hun eigen achtertuin.

f1830050-c421-11e9-be5d-feaef31f5665-kopie-1024x683 (1)
1_21-08-2019_hogwarts_11-1024x768

Magisch speelhuis

Dave en Ruby, de grootouders die wel een applausje verdienen, hebben kosten nog moeite gespaard met het maken van dit Harry Potter huis. Vanaf de buitenkant heeft het huis verschillende kenmerken uit de boeken- en filmreeks. Zowel Zweintein, als Wegisweg en Platform 9 3/4 komen terug in het ontwerp. Weliswaar zijn dit waarschijnlijk niet de dingen die een tweejarige waarschijnlijk als eerste opvallen. Gelukkig zijn er meer redenen die dit huis de droom van ieder kind maken. Zo is er een grote toren met een glijbaan en staan er naast het huis verschillende schommels in de vorm van bezemstelen. Eenmaal binnen in het huis zijn de muren versierd met ingelijste foto’s van Harry en zijn beste vrienden. Dankzij de Zweinstein plattegrond hoef je nooit te verdwalen.

Hoe duur deze veredelde speelhut was, is niet bekend. Maar dat opa en oma flink in de buidel hebben getast voor het bouwen van dit Harry Potter huis is wel duidelijk. Wat ons betreft verdienen ze de titel van tofste grootouders van het jaar. Kijk en oordeel zelf of je het er mee eens bent. En wees eerlijk: ben je ooit zó jaloers geweest op een tweejarige?

harry2-kopie-1024x768
ECpgQdLXUAI33N2