Hoewel Fantastic Beasts binnenkort weer de bioscopen over gaat nemen is het al een tijdje geleden dat we gehoord hebben van Harry Potter. Echter is deze bril-dragende legende er een die we voor altijd in ons hart hebben gesloten, vandaar dat we geen andere keus hebben dan je te tippen op een wel heel bijzondere verblijfplaats in Devon, UK. Het hotel staat bekend als het Bertram’s Hotel en ligt in het countryside van Hartland!

Bertram’s Hotel

Het gaat om een dubbeldekkerbus die zo uit de fantasiewereld is komen rijden en waar jij de nacht in door kunt brengen! En nee, dit is niet als slapen in een normale bus, dat is zo goed als praktisch onmogelijk! In plaats daarvan kun je languit gaan liggen en je geluk beproeven aan een eigen bar en bubbelbad! Het populaire vakantiehuis is onlangs vermeld op Sykes Holiday Cottages, neem dus een kijkje binnen en boeken maar!

Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 1 Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 2 Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 3 Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 4 Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 5 Harry Potter Bus Bertram's Hotel Devon 6