Wealth

Dit gerenoveerde grachtenpand moet bijna 5 miljoen euro opbrengen

grachtenpand Funda

Amsterdam is onze hoofdstad. De stad staat wereldwijd bekend om de prachtige grachtenpanden. Nu is er een geweldig gerenoveerd pand op Funda gekomen. Het historische grachtenpand aan de Leliegracht 23 is te koop voor een bedrag van bijna 5 miljoen euro. Dit unieke pareltje combineert geschiedenis en moderniteit, waarbij de details en charme zijn gebleven.

Een warm welkom in luxe grachtenpand

Bij binnenkomst in dit bijzondere grachtenpand word je verwelkomd door een sfeervolle entree. De warme sfeer is meteen voelbaar. Het nodigt uit om verder te ontdekken wat dit huis allemaal in petto heeft. De begane grond van het pand heeft een mooie woonkamer en een herenkamer met de hand beschilderd decor. Deze ruimtes ademen een klassieke sfeer. Zij bieden een bijzondere beleving van het verleden.

Luxe en comfort op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een luxe leefruimte met een moderne keuken van Lodder. Deze keuken is prachtig ingericht en biedt een mooi uitzicht op de gracht. Naast de keuken is er een gezellige televisiekamer waar ontspannen kan worden. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer met een eigen badkamer en een klein keukentje. Het is een ideale ruimte voor gasten.

Lekker uitrusten

De tweede verdieping van het grachtenpand is voorzien van een ruime slaapkamer met een marmeren badkamer. Deze kamer biedt alle comfort en privacy die je maar kunt wensen. Op de derde verdieping is een slaapkamer die perfect is voor gasten. Het kan ook gebruikt worden als yogaruimte. Deze verdieping is flexibel in te richten naar alle wensen

Een heerlijk dakterras met uitzicht

Een van de hoogtepunten van dit grachtenpand is het fantastische dakterras op het zuiden. Met daarbij een automatische deur. Het dakterras biedt een fijne plek van rust en heeft een prachtig uitzicht op de grachten. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Amsterdamse sfeer.

Zie jij jezelf hier al wonen? Ga dan naar de Funda-pagina.

Beeld: WWR Makelaars.