Gerard Butler kennen we als acteur vanuit veel verschillende rollen. Zijn nieuwste rol is misschien wel één van meest spraakmakende van allemaal. In de trailer van Greenland probeert hij zijn gezin te redden van een enorme ramp. Afgaande op de knaller van een trailer belooft het veel goeds.

Gerard Butler in actie

In de film Greenland wordt de aarde geraakt door een meteoriet. Van de schok bekomen lijkt het in eerste instantie mee te vallen, maar niets is minder waar. Het stuk dat de aarde heeft geraakt blijkt slechts een klein onderdeel van een ontploft geheel. De wereld zal binnen nu en heel snel gekogeld worden met meteorieten van ongekende omvang.

greenland

Gerard Butler speelt John Garrity, een huisvader die alles op alles zet om zijn gezin in veiligheid te brengen. Ook de regering wil zijn bevolking zo goed mogelijk beschermen en verplaatst mensen naar bunkers op Greenland. Maar wat als de paniek stijgt, de tijd dringt en iedereen probeer zichzelf als eerste veilig te stellen?

Greenland

Dat is precies waar de actie in het verhaal komt. De vluchtende familie van Gerard Butler vecht met andere vluchtelingen terwijl de hel losbarst. In een gevecht tegen een weergaloze natuurramp, een tikkende klok en een uitputtende toch op zoek naar veiligheid wordt er in Greenland van het gezin het uiterste gevraagd.

De film bomvol brute actie is vanaf augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Tot die tijd zullen we het met de trailer moeten doen. Zin in nog meer actie, check dan de nieuwe bioscoopfilm Line of Duty.