Geraldine Kemper beleeft niet alleen avonturen met mannen. Ook vrouwen zijn helemaal ondersteboven van deze dame. Kort geleden onthulde ze met welke dame ze voor het eerst heeft gezoend.

Wie is Geraldine Kemper?

De beeldschone Geraldine Kemper is geboren op 26 januari 1990 in Amsterdam. Ze groeide vervolgens op in Volendam. De dame verdient haar kosten als televisie presentatrice. Zo begon ze ooit bij BNN en presenteerde programma’s zoals Try Before You Die en Spuiten en Slikken. In 2019 begon ze als backstage verslaggever bij The Voice. Ook nam ze deel aan Expeditie Robinson, bij deelname aan Expeditie Robinson kan je zoveel prijzengeld krijgen, Jongens Tegen de Meisjes en Five Days Inside. Ondertussen is ze ook te zien in het programma Het perfecte plaatje.

Naast haar werk heeft Geraldine haar eigen podcast. Samen met Gwen van Poorten presenteert ze iedere week De Grote Vooroordelen Show. In deze show praten de twee over eigen ervaringen. Uiteindelijk wordt er door feiten bepaald of het vooroordeel eigenlijk wel recht heeft van bestaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Geraldine Kemper onthult met welke dame zij voor het eerst zoende

Vorig jaar liet de presentatrice weten dat ze biseksueel is. ‘liefdesdaad met vrouwen is fantastisch!’, vertelde Geraldine. “Het is heel zacht en lief en leuk. Ik ben ook heel erg bezig geweest met ‘moeten we heel erg in hokjes denken?’ en ‘ben ik hetero, ben ik lesbisch?’ of ‘juist daar tussenin? Ik zeg nu over mezelf, ik ben toch biseksueel.”

In de meest recente aflevering van haar podcast kwam de dame met een onthulling. Zo zegt ze dat ze op zeventienjarige leeftijd in de klas naast Rosanne zat. Je weet wel, die Rosanne uit de gelijknamige hit van (toen de tijd) zangduo Nick en Simon. Dit komt doordat de drie Nederlandse bekendheden des tijds met dezelfde mensen omgingen. Ze komen dan ook alle drie uit Volendam.. ”Einde jaar, dan heb je ook een eindejaarfeest”, vertelt Geraldine in de podcast. “We hadden echt heel veel gedronken samen en toen heb ik voor de aller eerste keer gezoend met een meisje, en dat meisje heette Rosanne.”