Marktplaats is dé plek om jouw spullen te verkopen. Kleren, games en zelfs auto’s worden op dit platform aangeboden. Vandaag hebben we wel een hele bijzondere advertentie voorbij zien komen. Er staan namelijk veertig gepantserde auto’s te koop voor een enorm bedrag.

Gepantserde auto’s te koop op marktplaats

Heb jij een top secret meeting of wil je gewoon stoer aan komen rijden in een dikke bak? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Er staan op Marktplaats namelijk veertig gepantserde auto’s te koop voor een prijs van 150.000 euro per auto. Normaal zet men bijna alleen maar tweedehands spullen op deze verkoopsite, maar deze wagens lijken splinternieuw, aangezien ze slechts 5 kilometer op de teller hebben staan en in 2020 gebouwd zijn.

gepantserde wagens

Toyota B6

Het gaat hier om een Toyota B6. Dit is een gepantserde auto die je normaal niet zo snel kunt kopen, maar nu staat hij gewoon op Marktplaats. Het is een ruime stationwagon met stoffen bekleding, een ‘digital dashboard’ en een enorme laadruimte. Hiermee kun je jouw meest waardevolle spullen veilig vervoeren. Daarnaast kunnen er twee extra stoelen uitgeklapt worden, op die manier kunnen er maar liefst zeven personen plaatsnemen in deze auto.

Kogelwerend en helemaal veilig

Doordat deze auto gepantserd is, raakt hij minder snel beschadigd. Bovendien zijn de wagens kogelwerend. Mocht je nou een aantal vijanden hebben, dan maken die geen schijn van kans wanneer jij rustig rondjes rijdt in deze bolide. Vanaf de buitenkant ziet deze auto er heel normaal uit, niemand zal merken dat je eigenlijk een een ultra-beschermende auto rijdt. Wil je meer weten over deze gepantserde auto of ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de advertentie op Marktplaats. Voor een gepantserde auto is 150.000 euro een koopje, toch?