Wil jij nou het echte gevoel van een topagent krijgen als je in een auto rijdt? Dat kan! Er staat nu namelijk een gepantserde auto die ooit van het arrestatieteam was te koop op Marktplaats! Hiermee kan iedereen zonder enige zorgen de weg op.

Een BMW met meer veiligheid dan ooit

Veel stijlvoller gaat het niet worden. BMW staat natuurlijk bekend om hun stijlvolle wagen barstensvol klasse. Maar met deze gepantserde BMW 530i rijd je niet alleen stijlvoller, maar ook veiliger dan ooit over de weg. Er is niets wat deze auto kan doorboren. Geen dieren op de weg, geen steentjes en zelfs geen kogels. Deze voormalige auto van het arrestatieteam is tegen alles opgewassen.

Arrestatieteam auto te koop

Gepantserde auto voor speciale missies

De gepantserde BMW 530i is vooral gebruikt in missies met hoog risico. Denk bijvoorbeeld aan het oppakken van drugscriminelen of terroristen. Dan wil je als agent natuurlijk wel veilig de weg op kunnen en arriveren. Speciaal daarvoor kwamen dit soort auto’s in actie. Maar ook het arrestatieteam moet de collectie zo nu en dan vernieuwen. Daarom is deze dikke bolide nu voor iedereen beschikbaar.

Gepantserde auto arrestatieteam

Nu ook particulier beschikbaar

De desbetreffende auto stamt uit 2007. In die vijftien jaar is er niet al te veel mee gereden. Logisch, want het grootste gedeelte van de tijd stond de dikke bak in de politiegarage. De wagen staat te koop met 123.431 kilometer op de teller. De betrouwbare N52B30 motor gaat gerust nog wel een tijdje mee. Je hebt er waarschijnlijk nog jaren lang plezier van. De auto is volledig in originele staat en de gepantserde ramen zijn nog nooit gekraakt!

Gepantserde auto arrestatieteam

Nu te koop op Marktplaats

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan heb je geluk. Deze gepantserde auto kan namelijk van jou zijn. De voormalige auto van het arrestatieteam staat nu te koop op Marktplaats.¬†Voor een kleine 30 duizend euro mag je ‘m komen ophalen!

Bron: Autoblog.
Beelden: Timmermans Automotive.