Entertainment

Vriendin van Cristiano Ronaldo hypnotiseert volgers al heupwiegend met haar bilpartij

Georgina Rodríguez vriendin Cristiano Ronaldo

Hebben we het over de meest legendarische voetballers van dit moment dan kan Cristiano Ronaldo niet in je lijst ontbreken. De beste man schittert al jaren voor de grootste clubs en scoort prachtgoal na prachtgoal. Ook buiten de lijnen heeft hij zijn zaken goed voor elkaar, iets wat duidelijk wordt als we kijken naar Georgina Rodríguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo. Zij deed het internet versteld staan met een video van haar schuddende bilpartij.

Georgina Rodríguez en Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez is de vriendin van de wereldbekende voetballer Cristiano Ronaldo. Georgina is geboren in Buenos Aires in Argentinië. Ze is al sinds 2016 samen met Ronaldo en kregen ze in april een dochtertje. Cristiano en Georgina hebben samen al een vierjarige dochter genaamd Alana. De aanvaller van Manchester United is ook nog de vader van drie kinderen, de vierjarige Eva en Mateo en Cristiano Ronaldo jr. Met vijf kinderen in huize Ronaldo heeft hij bijna een heel elftal bij elkaar.

View post on Instagram
 

Georgina Rodríguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo maakt indruk met video van bilpartij

Dat Cristiano Ronaldo op fenomenale wijze heeft weten te scoren met Georgina Rodríguez als vriendin aan zijn zijde, blijkt wel uit een recent gedeelde video van de bloedmooie dame. Heupwiegend laat ze haar volgers gehypnotiseerd en verbouwereerd achter. Kijk en oordeel zelf maar:

View post on Instagram
 

Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van Georgina Rodríguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo, zetten we een aantal van haar mooiste foto’s voor je op een rijtje:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram