Goooeeedddenavond! Al jaren is Gaston Starreveld het gezicht van de Postcode Loterij. Op 1 januari van dit nieuwe jaar zijn er weer miljoenen door Gaston mocht verdeeld. Zelf zit hij er ook warmpjes bij, hij heeft namelijk zijn villa met een heel dikke winst verkocht.

Mega dikke winst na grote verbouwing

Gaston heeft zijn huis in Heemstede te koop gezet voor 1.777.777 euro en verkocht het uiteindelijk voor 1.710.000. Dat is prima cashen, gezien het feit dat Gaston Starreveld het bijzondere pand in 2016 voor 450.000 euro kocht.

Gaston Starreveld villa

Volledig gerenoveerd

Dat het prijskaartje nu een stuk hoger uitvalt dan de aanvankelijke aankoopprijs, heeft onder andere te maken met de grote verbouwing van de voormalige villa van Gaston Starreveld. De makelaar omschrijft het pand als volgt: “Dit huis is totaal gerenoveerd en dan bedoelen we ook echt totaal. De leidingen, elektra, alles is vernieuwd.” Het resultaat van al het klussen mag er zeker zijn. De Porsche van Gaston staat in de woonkamer, dat kun je ronduit opmerkelijk noemen. Het ‘optrekje’ telt z’n 277 vierkante meter en heeft twee slaapkamers en twee badkamers met ligbad.

Gaston Starreveld villa

Tuin met alles erop en eraan

De tuin is ook zeer groot en heeft zelfs een kroeg in met de naam ‘De Poes’. Gaston Starreveld heeft de woning zelf aangekleed met allemaal prullaria. Zo heeft de dikke villa een L-vormig zwembad met een zwevende cabana, een overdekte buitenkeuken en een zeer relaxt zitgedeelte.

Een nieuw avontuur op Ibiza

Waarom Gaston Starreveld in godsnaam zijn paleis van de hand doet? Hij en zijn vrouw willen graag naar Ibiza verhuizen. “We wonen nu twee jaar in Heemstede en zo lang zijn we bezig geweest met de verbouwing. Ik had gehoopt dat ik innerlijke rust zou vinden, maar ik mis Spanje heel erg. Het klimaat, maar ook de keuken.” Op Ibiza wil Gaston zijn verdere leven slijten als kapitein. “Ik wil als kapitein van mijn eigen boot mensen geluksmomentjes bezorgen door dagtochten aan te bieden en ze helemaal in de watten te leggen. De boot wordt ook hun huis vertelt Gaston Starreveld. De andere helft van het jaar wil Gaston graag een huis in de Amsterdamse Pijp. Zijn zoon van zeventien zit daar op school. Ze willen graag een appartement voor hem kopen en dan de andere helft van het jaar bij hem wonen.

Wesley Sneijder is Gaston Starreveld voorgegaan met een huis op Ibiza, bekijk zijn prachtige villa hier.