We zitten (nog steeds) allemaal zo veel mogelijk thuis. Dat is balen, want een aankomende zomer zou er anders uit moeten zien, maar we moeten er het beste van proberen te maken, tussen die vier muren. En eerlijk is eerlijk,  eigenlijk hoef je ook nergens voor de deur uit te gaan; je kunt gewoon van alles thuis laten bezorgen. Je pizza bestel je online, net als de dagelijkse boodschappen. Voor gamers is het helemaal perfect, die bestellen gewoon de ideale gaming set-up inclusief een uniek gaming bed.

Het gaming-bed voor thuisblijvers

Of het nou komt door voorzichtigheid rondom Covid-19 , of omdat je simpelweg vrije tijd hebt hebben we hier iets voor je waar je vast wel raad mee weet. Spellen als Fifa of Call of Duty waren nog nooit zo ontspannen als met het gaming-bed van het  Japanse bedrijf Bauhutte. Zij kunnen namelijk je kamer een complete metamorfose geven waardoor je opeens beschikt over een unieke gameroom. Één keer gaan liggen en je hoeft praktisch niet meer op te staan.

De gaming-meubels van Bauhutte zijn allemaal de moeite waard, maar de ultieme eye-catcher is wel het gaming-bed. Met dit toestel – zo kunnen we het wel noemen- wordt het gamen relaxter dan ooit en kun jij jezelf nog beter afsluiten van de buitenwereld. Hoe zoiets eruit ziet liet de onderneming recentlijk nog via social media zien.

Gaming-ervaring

Als het aan Bauhutte ligt gaat het om de totale gaming-ervaring. Dat krijg je nog altijd het beste door je niet te beperking tot een eenvoudige gamingstoel, maar juist door diverse gaming meubels. Door verschillende items te combineren ontstaat je unieke gamingroom, inclusief bed. Dat laatste is overigens geen overbodige luxe, je kunt dan echt alles vanuit je bed doen. Met een indrukwekkend groot scherm voor je neus zit of lig je perfect terwijl je alles binnen handbereik hebt. Veel beter gaat het niet worden. Je toetsenbord is eenvoudig te bedienen, aan de koptelefoon is ook gedacht en je smartphone kun je handig in een grijparm op de perfecte positie, vlakbij je oor dus.

udqk317uw8bu2vq5dxwk i03vx4hlhiouf4vlgdbk

WALL-E

Of je het echt ideaal vindt hangt van jezelf af, feit is natuurlijk wel dat het duidelijk is geïnspireerd op Pixar’s Wall-E. Zo hoeven mensen met een extreme vorm van obesitas niet meer op te staan. Mocht het in ieder geval beantwoorden aan jouw ideaal van een gaming-setup, check dan de website van Bauhutte. Ook daarvoor hoef je niet uit je stoel.