Van de week heb je ons vast horen schreeuwen: “De eerste officiële trailer van Game of Thrones seizoen 8 is hier!” Menig fan bereikte een aardige climax, aangezien de trailer precies genoeg liet zien om onze honger weer even te stillen tot 14 april.

Game of Thrones Seizoen 8

Destijds meenden wij dat er in de nieuwe trailer nog niks specifieks te ziens was over het verhaal dat zich de aankomende 6 afleveringen in Westeros gaat afspelen: “We zien een nogal geschrokken Arya Stark, Jon Snow is helemaal content en een met de draken van Daenerys, de White Walkers staan op het punt Westeros te betreden, Jamie Lannister probeert z’n belofte na te komen en Cersei Lannister heeft wel een erg voldane grijns op haar gezicht. Iedereen is klaar om ten strijd te gaan en wij kunnen niet wachten om deze strijd te ervaren.”

Maar wij zijn ook slechts fanboys die er een beetje verstand van denken te hebben. Wij zeggen dit in alle eerlijkheid om credits te geven aan degenen die ons het volgende voorschotelen. In het onderstaande filmpje wordt de trailer namelijk de ontleed en toegelicht. Met alle details die ook jij mogelijk gemist hebt! Kijken dus: