We hebben heerlijk nieuws voor de mensen die hun series het liefst in een all-nighter afkijken. NOW TV zoekt namelijk iemand die voor zo’n 40.000 euro (35.000 pond) per jaar een heel jaar lang alleen maar series zoals Game of Thrones wilt bingewatchen. Nu dachten wij, als we dat dan toch al doen, kan je er net zo goed betaald voor worden. Opgeven maar dus!

Bingewatchen

De kans is ontstaan, nadat NOW TV een enquête hield onder haar kijkers. Hieruit bleek dat er zo’n 25% van de kijkers zich buitengesloten voelt, omdat zij niet mee kunnen praten over een serie die zij niet hebben gekeken. Ook bleek dat er meer dan 20% van de mensen een serie in één nacht afkeek, verzuim op werk indiende of snel tussen de pauze door er nog één aflevering door ramde. Nu is het gouden moment dus eindelijk daar, want jij kan nu een tussenjaar nemen en met een salaris van 40.000 euro per jaar jouw favoriete tv shows bingewatchen.

 

Hoe het werkt?

Het is niet zo simpel als enkel je CV opsturen, nope. Je zal een foto of een video moeten sturen, waarom jij het verdient om één jaar lang betaald te worden om je favoriete shows te kijken. Daarnaast moet je deze foto of video plaatsen op Instagram, Facebook of Twitter, met de hashtag #BoxSetSabbatical en @NOWTV taggen. Vervolgens zal je aanmelding worden beoordeeld door een paar juryleden, maar ook door de komiek Joel Dommett. Zij zullen met zijn allen bepalen of jij beschikt over de juiste passie, creativiteit en ervaring dat bij series kijken komt kijken. Check hier alle voorwaarden.