Gamen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of we nou een snel potje Candy Crush doen op onze smartphone of de Battle Royale modus in Call of Duty op je console. Niemand kijkt er meer raar van op als jij aan het gamen bent. Een probleem voor de ideale game experience van consoles een goede geluidsinstallatie en een monitor nodig hebt. Goed nieuws als jij van plan bent te reizen, want met de GAEMS Sentinel Portable Gaming Station kan jij gamen waar en wanneer je maar wilt.

GAEMS Sentinel Portable Gaming Station

We kunnen allemaal wel beamen hoe vervelend het is als je ergens naar toe moet gaan en je eigenlijk nog snel level up wilt gaan, aangezien het double EXP weekend is. No worries, we got you! Met de GAEMS set kan jij overal ten alle tijden gamen. Klinkt wel goed toch? Stel je voor: je zit in de trein onderweg naar je schoonfamilie aan de andere kant van Nederland. Dat wordt een behoorlijk reis dus. Hoe chill zou het dan zijn als je gewoon een potje Crash Team Racing kan spelen met je reisgenoot of de online wereld aanpakken. De invulling van de game is natuurlijk compleet aan jou, maar jij weet als geen andere dat het rete chill is!

Gaems Sentinel Portable Gaming Station 1

Specs

Gamen moet zo optimaal mogelijk zijn en de GAEMS set voorziet jou in al je gaming behoeftes. Met een 17,3 inch full-HD 1080p beeldscherm game jij in haarscherpe kwaliteit. Daarnaast zijn er ingebouwde 3W speakers aanwezig en natuurlijk een 3.5mm audiojack, zodat niet iedereen in de trein hoeft te horen hoe jij een bank overvalt in Red Dead Redemption 2. Je hoeft je geen zorgen te maken over je console, want die houd je met klittenband vast in de hard case van de GAEMS set. Daarnaast beschikt deze set over een HDMI-kabel en is voorzien van zijn eigen batterij, zodat jij letterlijk overal te allen tijde kunt gamen. De set gaat nu voor zo’n 307 euro over de toonbank.

Gaems Sentinel Portable Gaming Station Gewoonvoorhem