We zien steeds vaker bijzondere televisies voorbij komen. Nu komt Samsung weer met iets nieuws, namelijk de gigantische 55-inch Odyssey Arik met een ‘flexibel’ scherm – over een futuristische tv gesproken. Hij is zo bijzonder dat wij hem graag even met je delen.

Futuristische tv met alles erop en eraan

Wie fan is van de nieuwste tools bij televisies moet even goed opletten. De nieuwe Samsung Odyssey Ark wordt namelijk ook wel een futuristische tv genoemd. Dit apparaat is een next-gen gamingmonitor met een 16:9-scherm, dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt. Er is nog nooit eerder een monitor geweest dat zo erg gebogen is. Je hebt ook een ‘multi-view’ functie waarmee je films kunt kijken en games kunt spelen op aanpasbare schermgrootte. Samsung noemt de monitor ‘flexibel’. Het is nog onduidelijk of het scherm ook ├ęcht flexibel is ,of dat het gaat om het paneel. Het is de perfecte televisie om games op te spelen, maar je kunt er uiteraard ook gewoon je favoriete tv-programma’s op kijken.

futuristische Samsung Odyssey Ark tv

Samsung Odyssey Ark is perfect voor het spelen van games

Deze futuristische tv van Samsung beschikt over een paar handige game-functies. Je kunt de Samsung Odyssey Ark namelijk verticaal verstellen zodat je een ‘cockpit-achtige’ game ervaring krijgt. Zowel in landschap- als portret-modus. De monitor wordt afgeleverd met een draadloze controller met een speciaal wiel voor het aanpassen van de helderheid.

Deze nieuwste futuristische tv zou naar verwachting in de tweede helft van 2022 verschijnen. Het is nu nog even wachten op meer informatie over bijvoorbeeld de prijs en meerdere specificaties van de Samsung Oddyssey Ark. Wij hebben een vermoeden dat ‘ie erg duur gaat worden, zeker een paar duizend euro.

 

Er zijn wel meer bijzondere televisie’s die we in de toekomst op de markt gaan zien verschijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze televisie met een likbaar scherm?

 

Foto’s: Samsung