Wealth

Foto’s: Handige Harry’s toveren Brabantse woning om tot Funda-pareltje

funda renovatie brabant

Lekker uren rondhangen op het internet om te prachtige before en after foto's te bekijken van verbouwingen? Yes, wij houden er ook van! Ook dit keer kwamen wij weer een pareltje tegen op Funda die een onherkenbare renovatie heeft ondergaan.

Renovatie waar je ‘u’ tegen zegt

De woning waar het om gaat staat in het altijd gezellige Brabantse Someren. Het huis is een flink uitgebouwde vrijstaande villa die gelegen is aan een rustige woonstraat in Someren-Eind. Deze vrijstaande woning is uitgebouwd van 106 vierkante meter naar 150 vierkante meter. De vraagprijs is daardoor ook flink gestegen. Eerst kon je het pand kopen voor 339.000 euro. Na de verbouwing betalen de nieuwe bewoners een dikke 479.000 euro. Maar door de renovatie is het de prijs meer dan waard vinden wij.

woning verbouwing someren

Wat heeft deze prachtige woning op Funda te bieden?

Alle extra vierkante meters zijn goed benut tijdens deze ongelooflijke renovatie. De gehele beganegrondvloer heeft een pvc visgraat parketvloer met vloerverwarming. Alles is pas geleden nog gestuukt waardoor de boel erg strak en modern oogt. Er is veel lichtinval in de gerenoveerde woning door de grote ramen. Het huis beschikt over een open keuken met alle erop en eraan. Door de uitbouw aan de achterzijde is er een grote eetkamer met zicht op de tuin en er is ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen of je kunt het inrichten als kantoorruimte. Deze ruimte zit aan de zijkant van het huis. In een modern huis kunnen openslaande deuren naar de achtertuin natuurlijk niet ontbreken.

Het huis heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt je drie slaapkamers en één badkamer. De badkamer is net gerenoveerd en heeft een ligbad, doucheruimte, staand toilet, wastafel en inbouwkast. De slaapkamers hebben ieder inbouwkasten. Vanuit de overloop heb je met de trap toegang tot de zolderverdieping. Daar heb je nog wat opbergruimte en een CV-ketel.

luxe woonkamer modern en industrieel funda Someren

Lovende reacties op Instagram

Op de Instagram post van het account Fundamakeovers komen alleen maar lovende reacties over de renovatie. Zo wordt er bijvoorbeeld gereageerd: “Mooi gedaan en voelt bijna als een koopje in de huidige markt.” en een ander reageert: “Scheelt niets in m2 prijs.”

View post on Instagram
 

Ben je benieuwd naar meer Funda parels? Bekijk dan dit gerenoveerde klooster.