Wealth

Doe een stap terug in de tijd in deze boerderij in Diepenheim

funda woning diepenheim

De Funda woning op Nijenhuizerlaan 3 in Diepenheim is een prachtig landhuis gelegen in de natuurrijke streek Twente. De woning, genaamd “Witzand”, is een monumentale boerderij die dateert uit 1860 en bevindt zich op het prachtige landgoed Nijenhuis. Het landgoed is parkachtig mooi en grotendeels voor publiek toegankelijk, met mooie wandelpaden, monumentale bomen en schilderachtige doorkijkjes. Bij de woning horen ook vijf boerenbedrijven en zo’n veertig woningen, wat het landgoed een gevoel van verbondenheid geeft.

Prachtige plek

De oprijlaan naar de Funda woning in Diepenheim is lang en de woning zelf is omgeven door eeuwenoude eiken. Dit biedt maximale privacy. Binnen is de woning authentiek, met klassieke plavuizen en een oude waterpomp. De sfeer is vriendelijk en ingetogen. De Funda woning is groot genoeg om te wonen met een gezin in Diepenheim. Met zijn tweeën zal er ruimte overblijven voor gasten.

Ruime Funda woning in Diepenheim

De woning van Funda in Diepenheim is verdeeld over twee verdiepingen. Op de parterre is een entree. De oude boerderij heeft een ruime keuken met tuindeur en een gezellige eetkamer. De woonkamer is comfortabel en heeft een mooie tuindeur, zodat je meteen naar buiten kunt. Er is een mooie schouw en haardkanaal. De Funda woning in Diepenheim heeft een praktische werkkamer. Natuurlijk mag een ruime badkamer met een douche en wastafel niet ontbreken. Ook is er op de begane grond nog een slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime overloop.

Bosrijke omgeving

Buiten is er een grote tuin met verschillende terrassen en parkeergelegenheid. Je bevindt je bij de Funda woning in Diepenheim in de bossen. Diepenheim is een charmant stadje met kunst, cultuur en antiek. In de omgeving zijn vier kastelen te vinden die ooit ridderplichtig waren aan kasteel Diepenheim. Al met al is de woning op Nijenhuizerlaan 3 in Diepenheim een prachtige plek om te wonen, met een unieke sfeer en omgeving. Het landgoed biedt voldoende ruimte om te genieten van de natuur en optimaal tot rust te komen. Is deze woning van Funda in Diepenheim iets voor jou? Bezoek dan zeker even de advertentie!

Toch niets voor jou? Check dan deze Funda woning in Veenendaal, inclusief kroeg!