Op Funda zijn veel verschillende huizen te zien. Tussen al deze woningen zit soms echt een pareltje. Dit is zo’n huis. Een kamer met daarin een bed en de keuken. Wie wil dat nou niet? Let op: je betaalt er ook flink voor. Zo ook voor dit appartement in Amsterdam.

Woning te koop in Amsterdam

Met de huizenprijzen van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een woning te kopen. De meeste Amsterdammers kijken er waarschijnlijk niet eens meer van op maar voor de mensen buiten de Randstad blijft het soms nog echt even schrikken. Maar je krijgt er dan ook wat voor terug. Voor een bizar hoog bedrag heb je dan een twee kamer appartement tegenover het Vondelpark. Dan krijg je bij deze Funda woning in Amsterdam ook wel een érg bijzondere locatie van je slaapkamer cadeau; in de keuken.

Funda huis Amsterdam

Huis kopen tegenover het Vondelpark

De woning wordt omschreven als twee kamer appartement, dat zich in een monumentaal pand bevind, in de luxe Vondelstraat. Binnen vijf minuten ben je op het Leidseplein en je woont vlak bij het bekendste park van Amsterdam. Aan de ligging zal het in ieder geval niet liggen. Het appartement beschikt over vloerverwarming, een nieuwe houten vloer, een moderne douche met een ingebouwde radio en een keuken. Naast deze keuken begint meteen een slaapkamer (als je het een slaapkamer kunt noemen). Bijkomend voordeel: je kunt vanuit je bed snacken. Voor deze Funda woning in Amsterdam betaal je natuurlijk de hoofdprijs.

Funda huis Amsterdam

Prijs Funda appartement in Amsterdam is absurd hoog

Het meest bizarre van alles moet nog komen: de vraagprijs. De vraagprijs van deze Funda woning met een slaapkamer in de keuken staat namelijk op maar liefst 595 duizend euro. Bedenk dat je hier ‘slechts’ 37 vierkante meter voor terug krijgt. Ben je toevallig nog op zoek naar een woning in de hoofdstad?  Bekijk de advertentie (met foto’s) hier op Funda.

Op zoek naar iets goedkopers? Dit huis op Funda gaat viral door een uniek dakterras en een wel érg bijzondere badkamer.