Zo gemakkelijk als de buitenkant van deze woning aan je voorbij gaat, zo moeilijk is het om het interieur ooit nog van je netvlies te krijgen. Op Funda vinden we met enige regelmaat bijzondere woningen die te koop staan, maar deze spant wel de kroon. Een huis zo kinky als dit exemplaar zie je maar zelden.

Meest kinky woning van Funda

Een kleine beschrijving van de buitenkant brengt ons niet veel verder dan “een gewoon rijtjeshuis”. Open je de voordeur, dan valt je mond open van verbazing. Waar je ook kijkt, niets in dit huis is gangbaar te noemen. Felle kleuren, drukke prints, foute stoffen en de seks die in geen kamer afwezig is. Voor wie dit (heel toevallig) precies is wat hij zocht: de woning staat te koop op Funda.

te koop

Foutste woning van Haarlem

Het huis staat te koop in Haarlem en heeft de afgelopen jaren gediend als artistiek project. Het huis kon de gehuurd worden door stelletjes die hun eigen slaapkamer (of keuken of badkamer) een beetje saai vonden worden om de liefde te bedrijven. Iets waar de buren overigens niet zo over te spreken waren, gezien de regelmatige geluidsoverlast.

te koop

Deze overlast bij de buren leidden tot het inschakelen van de gemeente die, vanwege het ontbreken van vergunningen, de eigenaresse Willemijn verboden het kinky liefdesnest nog langer te verhuren. En laat dat de directe aanleiding zijn waarom dit pand nu te koop op Funda te vinden is.

Willemijn gaat gewoon door

Dat de kans vrij klein is dat een toekomstige eigenaar het pand in deze stijl zal behouden. Jammer, vindt Willemijn, maar geen probleem. Het geld dat ze verdiend heeft met de verhuur gebruikt ze nu voor haar volgende project.

te koop

Het appartement van 44 m2 staat te koop voor 300.000 euro. Neem een ruim bedrag mee in de berekening voor de kosten van verf en een sloopkogel en je heb een hartstikke leuke woning in hartje Haarlem. Is het stiekem wel je stijl dan ben je helemaal goed af, kans is groot dat de belangstelling niet zo groot is als bij bijvoorbeeld deze luxe woning die we laatst in Utrecht aantroffen.

094_1080 077_1080