Als je een duur huis koopt, dan is een goed uitzicht toch zeker wel een vereiste. Dat is bij deze woning in ieder geval geen probleem. Dit appartement pal aan het Gooimeer heeft namelijk het mooiste uitzicht van Nederland: je kijkt je ogen uit.

Appartement in Naarden met prachtig uitzicht te koop

Pal aan het Gooimeer staan drie prachtige villa’s ontworpen door Jan des Bouvries in 2009. Deze villa’s zijn onderverdeeld in verschillende appartementen. Dit appartement, met werkelijk een prachtig uitzicht, telt 113 vierkante meter woonruimte, een luxe slaapkamer, grote keuken en riante badkamer. Koken met een vieuwke, beter dan dit gaat het niet worden toch?

Wat moet je met zo’n uitzicht, als je er niet van kunt genieten? Dat dacht Jan des Bouvries ook. Daarom kom je heerlijk tot rust op het (gezamenlijke) terras. Op het ruime terras zie je de zon onder gaan achter het prachtige Gooimeer. Onder het genot van je drankje klets je gezellig bij samen met de buren, dat is toch heerlijk?

 

914_2160 Appartement met uitzicht Funda

Ook een privéterras

Geen zin in je buren? Begrijpelijk. Gelukkig bevindt dit appartement met een prachtig uitzicht zich op de begane grond. Hierdoor heb je een groot terras helemaal voor jezelf. Helaas kijkt dit terras niet uit over het water, maar naar het Naarderbos. Maar goed, hier valt ook genoeg te zien!

Eigen garage

Tot slot krijg je bij de aankoop van dit appartement met prachtig uitzicht een eigen garage. Op deze manier heb je nooit meer parkeerstress en kun je nog langer genieten van het unieke uitzicht. Vanaf de slaapkamer kijk je oneindig ver uit over het water. Dat is pas lekker wakker worden!

Appartement met uitzicht te koop Appartement te koop met uitzicht

Wat is de vraagprijs op Funda?

Lijkt dit je wel iets? Het appartement met het prachtige uitzicht staat de koop voor €795.000,-. Het mag dus wat kosten, maar zeg nou eens eerlijk: zo’n uitzicht is toch onbetaalbaar? Bekijk nog meer foto’s en informatie op de Funda-pagina.