Women

De fijnste foto’s van actrice Alicia Vikander a.k.a. Lara Croft

alicia vikander lara croft instagram

Waarschijnlijk is ze de crush van elke gamer. Bovendien heb je haar, bewust of onbewust al eens zien opduiken, zelfs als je niks hebt met de wereld van het gamen. Lara Croft dus. De dame is zo bekend dat het bijna een merk op zich is. Het probleem is dat het slechts een karakter is en geen echt individu. Althans, wat het gamen betreft. In de film Tomb Raider: The Cradle of Life is het wel degelijk een vrouw van vlees en bloed en nog een mooie vrouw ook: Alicia Vikander.

Alicia Vikander als Lara Croft

Hoe prettig het ook is om Angelina Jolie in de huid van de bijzondere archeologe te zien kruipen, haar voorgangster Alicia Vikander is minstens zo fraai. Deze Oscar-winnares werd in 2018 ingezet om het succes van Tomb Raider te kunnen garanderen. Acteren kon ze in ieder geval wel getuige haar Oscar voor haar rol in ‘The Danish Girl’. Wat dat betreft kan Angelina Jolie nog iets leren van deze Zweedse dame.

View post on Instagram
 

Alicia Vikander is een hit op Instagram

Dat de film zo slecht scoort bij onder andere IMDb (6.3) en op Rotten Tomatoes blijft de teller stilstaan op 52%. Niet ideaal dus, maar Alicia maakt veel goed! De Zweedse actrice is geboren en getogen in Göteborg op 3 oktober 1988 en is ooit haar carrière begonnen als danseres. Het entertainen zit in haar bloed want als klein kind trad ze al op in  toneelproducties bij The Göteborg Opera. Na het volgen van de opleiding tot balletdanseres vetrol ze naar Amerika. Daar studeerde ze aan de School of American Ballet in New York. Na haar afstuderen ging haar carrière pas echt van start. Haar eerste rollen in korte films en televisieseries zorgden ervoor dat ze opviel vanwege haar acteerprestaties. Gelukkig hoeven we niet te wachten op haar volgende films, maar kunnen we dankzij haar Instagrampagina volop en schaamteloos genieten van haar looks.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram