Er zijn van die rijke mensen op de wereld die het van het onmogelijke het mogelijke willen maken. Dat soort personen zijn we dan ook heel dankbaar. Deze miljonair in kwestie probeert op een privé-eiland een Fortnite in Real-Life te organiseren.

Fortnite

Als je niet van het spel Fortnite hebt gehoord, dan moeten we toch helaas zeggen dat je echt onder een steen hebt geleefd. Het razend populaire schietspel is ver boven iedereen zijn verwachtingen uitgeschoten en Epic Games heeft er ook een flinke smak geld aan weten te verdienen. Zo boekte de maker in 2018 al zo’n 3 miljard winst, ongekend! Er ontstaan daardoor ook diverse hypes omtrent Fornite zoals de Monopoly editie, maar Fornite in Real-Life is toch wel van een heel ander kaliber.

Fortnite in Real-Life

Fortnite in Real-Life

Een onbekende miljonair zou jouw ultieme droom kunnen verwezenlijken. Hij of zij liet namelijk weten op HushHush,com (een soort van Amazon voor de elite) dat diegene een Fortnite in Real-Life wilt gaan organiseren. Hiervoor is die miljonair op zoek naar een ontwikkelaar die dit tegen een vergoeding van 52.000 euro wilt gaan regelen. Het wordt georganiseerd op een privé-eiland met een hoofdprijs van maar liefst 115.000 euro.

Fortnite in Real-life

Deelnemen

Het idee is om op een privé-eiland een Air Soft Battle Royale te houden. Jij kan je hiervoor opgeven en er zullen 100 deelnemers geselecteerd worden die vervolgens drie dagen lang elke dag 12 uur zullen gaan spelen. Voor de rest is er nog niet heel veel bekend, maar er zal ook medisch personeel aanwezig zijn voor als dat nodig is. Aanmelden doe je via deze link tot 22 april en de de winnaars worden 10 mei bekend gemaakt.

Benieuwd hoe zo een Battle Royale er in het echt uit gaat zien? Check de video hieronder: