Naast Haas, McClaren en Ferrari heeft ook Red Bull nu eindelijk haar bolide voor het aankomende seizoen onthult. Het is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat het eerste rubber van de nieuwe met Honda aangevoerde RB15 al verbrandt is. Maar wat nog wel onder de radar bleef was het uiterlijk van de Formule 1-bolide van Max Verstappen.

Red Bull Formule 1

De Nederlandse coureur zal uiteraard in de iconische mat blauwe, rode en gele kleuren de Formule 1 proberen te veroveren. Zijn nieuwe RB15 is nu uiteraard aangevoerd door een Honda-motor, waardoor ten opzichte van de buitenkant wel veel veranderd is onder de aerodynamische vleugels. Dat de buitenkant niet direct anders oogt maakt eigenlijk ook geen ene donder uit! Waar het allemaal omdraait is dat Max nu hopelijk wel over genoeg kracht bezit om Mercedes en Ferrari eruit te rijden. Hij kampte het afgelopen seizoen constant tegen deze muur, maar daar zal nu verandering in moeten komen.

We zijn zeer benieuwd naar de resultaten nu de Honda-motor is geintegreerd. Eerst zullen we moeten afwachten hoe de testen in Barcelona zullen gaan. Hier zullen we ook de meeste teams in actie zien en ervaren wat zij allemaal in petto hebben. Mocht je nou echt niet kunnen wachten, check dan even de onderstaande video waarin Verstappen voor het eerst in zijn nieuwe RB15 rijdt: